Serie A

Mutu, tradat de colegi

Revenit dupa o suspendare de trei meciuri, Adrian Mutu a avut o evolutie buna pentru Fiorentina, insa nu a fost suficient pentru a evita o noua infrangere a "calutilor de mare". Cesena a pierdut pe teren propriu cu 0-1 in fata lui Lecce si pare condamnata la retrogradare.
Integralist la debutul lui Daniele Arrigoni, Adrian Mutu a alergat mult, s-a zbatut si a fost un om de echipa in infrangerea cu Lecce.

"Briliantul" a ratat doua ocazii bune, fortand interventii excelente din partea lui Massimiliano Benassi, si a preluat rolul de servant. Mutu a batut aproape toate fazele fixe, insa colegii sai au ratat cu nonsalanta din orice pozitie.

Cesena a pierdut astfel cu 0-1 dupa golul lui Cuadrado si ocupa ultimul loc in Serie A, cu doar trei puncte in zece meciuri.

In celelalte meciuri de duminica s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Chievo - Fiorentina 1-0, Atalanta - Cagliari 1-0, Lazio - Parma 1-0 (Stefan Radu integralist), Udinese - Siena 2-1 (Torje a ramas pe banca) si Milan - Catania 4-0.

Partidele Genoa - Inter si Napoli - Juventus au fost amanate din cauza inundatiilor din Italia.

Onlinesport


Mutu, tradat de colegi