Europa League

Pustai: “Este o infrangere normala”

Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii Tg.Jiu, a comentat cu resemnare infrangerea suferita de gorjeni, joi seara, in fata Fiorentinei, scor 0-3, in Grupa E a Europa League.

“Este o infrangere pana la urma normala pentru ca noi suntem departe de Fiorentina. Trebuie sa fim realisti pentru ca ne-am depasit de mult conditia noastra. Jucam cu suflet, dar ca sa devenim echipa mare trebuie ca acest parcurs sa nu fie un foc de paie, a declarat Pustai.

Tehnicianul gorjenilor a adaugat ca Pandurii a abordat meciul deschis si a incercat sa marcheze, pentru ca in caz contrar deznodamantul ar fi fost acelasi.

“Am incercat sa nu venim la Fiorentina sa ne aparam. Am incercat sa marcam pentru a lua punct sau puncte, dar din pacate am ratat cele doua ocazii din debut. Am primit si cele doua goluri in prima repriza pe doua greseli ale fundasilor centrali. Suntem o echipa care incercam sa raspundem prin viteza in momentul in care castigam mingea, dar daca nu inscriem...”, a mai spus Pustai.

Fiorentina s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Pandurii in etapa a 3-a din Europa League, dar la 0-0 in debutul meciului gorjenii au ratat doua mari ocazii.

In retur vom juca la fel si vom incerca sa-i invingem. Probabil ne vom bate pentru o clasare onorabila pe locul al treilea si sa parasim competitia cu fruntea sus.



Pustai: “Este o infrangere normala”