Europa League

Ciocanarii au venit in Romania cu gandul la grupele Europa League

Eliminata sezonul precedent de Astra Giurgiu in turul 3 preliminar al Europa League, West Ham United nu vrea sa mai repete acel esec si tinteste prezenta in grupele competitiei.

Antrenorul Slaven Bilic, cel care se afla pe banca londonezilor si in urma cu un an, a declarat la conferinta de presa dinaintea meciului ca va alinia cel mai puternic 11 posibil.

"Am eliminat pe Domzale, iar acum vrem sa avansam in grupe. Vrem sa dam totul pentru a ajunge acolo. Sunt multumit de echipa si este o situatie diferita fata de cea din urma cu un an. Cand si jucatorii accidentati se vor intoarce, vom avea o ecihpa foarte puternica", a spus Bilic.

"Stiu cat pot fi de bune echipele din Romania. Avem o misiune importanta in fata campioanei Romaniei. Au in lot inca multi jucatori de anul trecut si numerosi internationali. Din punctul meu de vedere ei (n.r. - Astra) au facut un meci bun pe teren propriu cu FC Copenhaga. Vrem in grupele Europa League ca o recompensa pentru cele intamplate sezonul trecut", a intarit antrenorul croat al "ciocanarilor".

Meciul Astra Giurgiu-West Ham United va fi live text pe onlinesport.ro de la ora 21:15.



Ciocanarii au venit in Romania cu gandul la grupele Europa League