Europa League

Benfica - Tottenham: Avanpremiera pariuri sportive cu Betclic

Echipa lui Vlad Chiriches, Tottenham, fara roman pe teren, incepe de la 1-3 meciul din returul optimilor de finala ale Ligii Europa, contra celor de la Benfica. Partida are loc la Lisabona, acolo unde portughezii au un record formidabil.

Din 2009/2010 Benfica a castigat 14 meciuri si a pierdut doar unul din cele 16 meciuri jucate acasa in Europa League. In 13 partide a marcat de cel putin trei ori.

Spurs au fost in general buni in acest sezon, in deplasari, asa ca au sansa lor, insa istoria spune ca lucrurile stau greu pentru Chiriches si compania.

Din 2004/2005 si pana in prezent au fost 18 manse retur din optimile de finala de ale Liga Europa (sau Cupa UEFA) in care oaspetii au pierdut acasa in tur. Dintre acestea, doar trei echipe au castigat in deplasare returul si nici una nua reusit la mai mult de un gol diferenta.

Spurs este una dintre cele echipe care a invins in returul optimilor, pe terenul lui PSV in 2008.

12 dintre aceste 18 meciuri au vazut cel putin un gol marcat in prima repriza, iar in jumatate s-a marcat in primele 25 de minute.

Spurs vor incerca macar sa dea gol repede. Englezii au o cota de 5,5 pentru victorie la Betclic, iar un meci de peste 2,5 goluri o cota de 1,68. Benfica are o cota de 1,55 la victorie.

Pariati pe meci cu Betclic acum si luati si bonusul de pana la 80 de lei de bun-venit. Descoperiti cotele de Liga Europa, dar si pe Liga 1 si alte competitii.



Benfica - Tottenham: Avanpremiera pariuri sportive cu Betclic