Europa League

Avancronica Petrolul Ploiesti-Viktoria Plzen (LIVE, 21:00)

Pentru Petrolul Ploiesti testul cu Viktoria Plzen este unul cu adevarat dificil in tentativa “lupilor galbeni” de a ajunge in grupele Europa League.

Antrenata de Dusan Uhrin Jr., un bun cunoscator al fotbalului romanesc, fosta campioana a Cehiei este un adversar incomod pentru Petrolul, desi ultimele rezultate au produs importante framantari in tabara adversa.

”Nu pot spune ca mi-a fost dor de Romania, am fost preocupat cu munca mea, dar din punct de vedere profesional nu am cum sa uit ca am avut multe de invatat aici. Avem un respect deosebit pentru Petrolul, o echipa ofensiva, cu multi jucatori valorosi, precum Mutu, Tamuz, Albin sau Teixeira, dar vom intra pe teren foarte motivati si vrem sa castigam. Cu siguranta vom ataca si noi pentru ca ne dorim sa inscriem”, a spus Uhrin Jr. la conferinta de presa.

La randul sau, Razvan Lucescu a declarat ca nu are probleme de efectiv si ca jucatorii sai vor intra pe teren doar cu gandul la obtinerea victoriei.

“Intalnim un adversar cu nume in Europa, cu o experienta deosebita, dar acest lucru nu ne sperie. Viktoria nu traverseaza cel mai bun moment, insa are fotbalisti valorosi si isi poate reveni in orice moment, asa ca trebuie sa fim foarte atenti si sa dam totul pentru a castiga. As compara aceasta disputa cu o constructie gata finalizata, si aici ma refer la gruparea din Plzen, cu una in faza de proiect, asa cum suntem noi la nivelul meciurilor in Europa. O dubla intre o formatie cu experienta si una cu o dorinta de afirmare incredibila. Lotul este complet, nu sunt accidentati, iar ultimele doua victorii, din Albania si de la Brasov, ne-au dat o stare de spirit buna. Cel mai bine ar fi sa obtinem o victorie fara gol primit, dar vom vedea ce ne rezerva jocul. Cert este ca noi vom intra pe teren sa invingem”, a spus Lucescu.

Meciul de la Ploiesti va fi arbitrat de o brigada din Anglia, cu Anthony Taylor la centru, asistat la cele doua margini de Gary Beswick si John Brooks.

Oficialii clubului Petrolul au anuntat ca toate biletele pentru acest meci au fost epuizate, astfel ca meciul programat la ora 21:00 se va disputa cu casa inchisa.

sursa foto: fcpetrolul.ro



Avancronica Petrolul Ploiesti-Viktoria Plzen (LIVE, 21:00)