Europa League

Alibec revine cu gol la Astra Giurgiu in meciul cu West Ham. Calificarea se joaca la Londra

Astra Giurgiu a obtinut o remiza muncita din greu, joi seara, pe teren propriu, contra celor de la West Ham United, scor 1-1 (0-1), in prima mansa a barajului pentru calificarea in grupele Europa League.

Londonezii au deschis scorul prin Noble in ultimul minut al primei reprize dintr-o lovitura de la 11 metri provocata de un hent al lui Sapunaru.

Astra a egalat in partea secunda pe final de meci prin Alibec, jucator revenit la campioana Romaniei in minutul 59. Pentru Alibec a fost prima aparitie in acest sezon dupa accidentarea suferita la EURO 2016 in meciul cu Albania.

Marius Sumudica a revenit si el pe banca Astrei, insa in primele 45 de minute jocul formatiei din Giurgiu nu a convins.

Lung a avut o prima interventie salvatoare in minutul 9 la reluarea lui Calleri, dupa care Teixeira a respins de pe linia portii lovitura de cap a lui Antonio.

Astra a replicat periculos in minutul 15 prin Teixeira, al carui sut in urma unui corner a fost blocat de portarul Randolph.

Calleri si-a mai trecut in cont o sansa de gol in minutul 40 inainte ca Sapunaru sa comita hentul din care “ciocanarii” deschideau scorul chiar inaintea pauzei.

La reluare astralii au iesit cu o viteza in plus, iar Sumudica a mutat decisiv prin introducerea lui Alibec in locul lui Vangjeli in minutul 59.

Astra nu si-a mai lasat adversarul sa iasa cu usurinta din propria jumatatea si a presat in cautarea golului. Acesta a fost aproape sa vina tot in poarta lui Lung dupa un contraatac purtat de tanarul Brown. Ramas singur cu portarul Astrei acesta l-a cautat cu o pasa in dreapta pe Antonio. Finalizare cu sut in plasa laterala.

La faza imediat urmatoare Astra egaleaza prin Alibec, gasit excelent in coltul careul de o minge repusa in joc dintr-un corner. Cu spatele la poarta si in marcajul lui Collins, Alibec se intoarce cu fata si suteaza sub bara aducand egalarea.

Un 1-1 care o pastreaza pe Astra in cartile calificarii, mai ales ca West Ham nu a impresionat cu nimic la Giurgiu.



Alibec revine cu gol la Astra Giurgiu in meciul cu West Ham. Calificarea se joaca la Londra