EURO2016

Modric aduce victoria Croatiei cu Turcia printr-un gol de generic

Mijlocasul Luka Modric a marcat un super gol in finalul primei reprize si a fost de ajuns pentru Croatia sa invinga Turcia, cu 1-0, in primul meci din Grupa D la EURO 2016.

Un meci dominat de croati care, in afara golului marcat de Modric in minutul 41, au mai avut si doua suturi in bara, ratand alte cateva ocazii.

Turcia, la ce am vazut pana acum la acest turneu final, a aratat cel mai slab fotbal dintre echipele intrate in competitie si are nevoie de o transformare miraculoasa pentru a spera la iesirea din grupe.

Prima ocazie a meciului a aparut inca din minutul 2. Srna a centrat de pe dreapta in careul turcilor si Raktic a sters mingea cu tibia in afara terenului.

Croatia a fost din nou periculoasa in minutul 17 la lovitura de cap trimisa de Mandzukic, pentru ca portarul Babacan sa retina in minutul 29 sutul expediat de Badelj.

Cea mai mare ocazie a Turciei a fost irosita de Gonul in minutul 29. Acesta a trimis spre poarta cu capul si portarul croat Subasic a retinut in doi timpi. O minge grea cu pamantul.

Minutul 41 a adus si singurul gol al meciului de pe Parc des Princes. O minge respinsa pe spate de Topal a fost reluata din vole de Modric si Babacan a fost invins. Un gol care va candida cu siguranta la topul celor mai frumoase reusite de la EURO 2016.

Croatia a pus stapanire pe joc in partea secunda si Srna a trimis direct in transversala dintr-o lovitura libera in minutul 54, faza la care Babacan ramasese spectator.

Brozovic nu a gasit poarta in minutul 63 dupa o preluare pe piept in careul Turciei, pentru ca patru minute mai tarziu sa rateze de putin intalnirea cu mingea centrata de Perisic dupa un atac pe stanga.

Croatii au mai avut o bara in minutul 73 prin Perisic, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren alaturi de Modric.

Victorie fara dubii a Croatiei, o echipa care si-a depus candidatura la iesirea din grupe si la un parcurs cat mai lung. Turcia nu a aratat nimic si ar putea fi ciuca batailor in Grupa D la ce a aratat in meciul de duminica.



Modric aduce victoria Croatiei cu Turcia printr-un gol de generic