EURO2016

Irlanda de Nord, liderul surpriza in grupa Romaniei, Grecia face egal in Finlanda

Nationala Irlandei de Nord a dublat, sambata seara, succesul din meciul cu Ungaria si s-a impus, previzibil, pe teren propriu in fata modestei echipe a Insulelor Feroe.

A fost 2-0 pentru nord-irlandezi, rezultat asigurat inca din prima repriza prin reusitele lui McAuley (4) si Lafferty (23).

Astfel, Irlanda de Nord s-a cocotat pe prima pozitie a clasamentul, cu maxim de puncte dupa primele doua jocuri, si devine astfel iepurele de urmarit din grupa Romaniei.

In cealalta partida care s-a disputat de la 21:45, Finlanda si Grecia au remizat, scor 1-1, la Helsinki in fata unui stadion arhiplin.

Gazdele au ratat prima ocazie a meciului, insa elenii au dat lovitura prin Karelis printr-un sut superb din afara careului.

Finlanda a egalat in partea secunda prin Hurme, al carui voleu din interiorul careului l-a lasat fara reactie pe Karnezis.

Un rezultat care avantajeaza nationala Romaniei inaintea meciului direct cu Finlanda de marti seara, altfel nordicii ne-ar fi primit cu sase puncte si am fi fost condamnati sa castigam.



Irlanda de Nord, liderul surpriza in grupa Romaniei, Grecia face egal in Finlanda