EURO2016

Germania invinge Ucraina si ramane fara infrangere in partidele inaugurale la EURO

Detinatoarea titlului mondial si-a respectat statutul de favorita in meciul cu Ucrania de la EURO 2016 si s-a impus cu un 2-0 la capatul unui meci in care portarul Pyatov a fost cel mai bun jucator de la invinsi.

Konoplyanka a ratat prima ocazie a meciului cu un sut din 16 metri in minutul 5, mingea fiind respinsa de Neuer cu un plonjon spectaculos in corner.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 20. Kroos a centrat dintr-o lovitura libera de pe partea dreapta si fundasul Mustafi a pus capul pentru primul sau gol in tricoul Germaniei.

Ucraina a ratat cea mai mare ocazie in minutul 40 la o minge trimisa de Konoplyanka si respinsa de Boateng de pe linia portii cu un efort supraomenesc.

Germania a pus mingea jos in debutul partii secunde si i-a tinut pe ucraineni departe de propria poarta. Rakitskiy a prins un culoar in minutul 58 si l-a intins serios pe Neuer cu un sut sanatos, dupa care la cealalta poarta Pyatov si-a continuat paradele la un sut trimis de Khedira din afara careului.

Pana la final portarul ucrainean a mai blocat alte trei suturi periculoase la reluarile lui Goetze, Muller si Ozil, ultimul fiind scapat singur spre poarta in minutul 88.

Golul doi al Germaniei a fost reusit in prelungiri de veteranul Schweinsteiger, jucator intrat de putine secunde pe teren in locul lui Goetze. Totul a pornit de la un corner al Ucrainei ramas fara rezultat. Nemtii au dezvoltat contraatacul pe stanga prin Ozil si acesta l-a servit ideal pe Bastian la bara a doua pentru 2-0.

Germania ramane fara infrangere in meciurile inaugurale la Campionatul European, inregistrand pana acum 7 victorii si 5 egaluri.



Germania invinge Ucraina si ramane fara infrangere in partidele inaugurale la EURO