Cupa Mondiala 2014

Terim pune presiune inaintea meciului cu Olanda

Turcia fierbe inaintea meciului cu Olanda de marti seara, partida care va fi live text pe Onlinesport.ro de la ora 21:00. Un eventual succesu al "ienicerilor" ar duce nationala semilunei in barajul pentru Cupa Mondiala. 

Fatih Terim, selectionerul Turciei, amplifica presiunea dinaintea partidei afirmand ca jocul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc.

"Avem nevoie de sustinerea a peste 50.000 de fani marti si avem nevoie de gandurile lor bune si rugaciunile lor. Trebuie sa fie numai rosu si alb pe stadion si este necesar ca fanii sa fie cat mai toleranti fata de posibilele greseli ale jucatorilor mei. A fost esential sa castigam trei puncte cu Estonia. Mai avem sperante si daca vom merge in Brazilia, vom merge impreuna. Aceasta este echipa unei natiuni, iar acest lucru se aplica si la victorii si la infrangeri. Ultima oprire in calatoria noastra este meciul cu Olanda si speram sa nu ne oprim aici, sa ajungem la baraj. Meciul cu Olanda este unul dintre cele mai importante din istoria fotbalului turc. Jucatorii mei sunt pregatiti, nimeni nu ar trebui sa se ingrijoreze in aceasta privinta", a declarat Terim.

Turcia are nevoie de o victorie in fata Olandei pentru a ocupa locul doi in Grupa D. Orice alt rezultat ii arunca pe turci in afara barajului, evident daca Romania castiga cu Estonia.



Terim pune presiune inaintea meciului cu Olanda