Cupa Mondiala 2014

O alta dovada a fraudei: Grupa Argentinei a fost anuntata pe 5 decembrie

Ies la iveala noi dovezi despre frauda FIFA de la tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale 2014. In presa internationala se promoveaza un mesaj scris pe retelele sociale cu o zi inaintea tragerii din Brazilia, in care a fost oferita in mod exact grupa completa a Argentinei.

In mesajul de pe Twitter scris joi 5 decembrie, userul numit "Brasil 2014 Fraude" (Frauda Brazilia 2014) a scris: Argentina va fi in Grupa F, cu Nigeria, Iran si Bosnia.

Si asa a fost la tragerea de a doua zi, de pe 6 decembrie. Aceasta a fost grupa, una foarte accesibila pentru Messi si compania. De ce o grupa usoara? Pentru ca locul 1 in grupa pentru Argentina, la fel ca si locul 1 in grupa pentru Brazilia le asigura celor doua finala Cupei Mondiale 2014, asa cum noi remarcam a doua zi dupa tragere privind posibilele finale de vis.

Sa nu uitam ca tot inainte de tragerea la sorti, pe 26 noiembrie, un grup de hackeri a pretins ca siteul FIFA a fost spart, iar acolo se aflau deja grupele. Apoi, pe 4 decembrie, cu doua zile inainte de tragere, FIFA a anuntat ca schimba modul de tragere la sorti!



O alta dovada a fraudei: Grupa Argentinei a fost anuntata pe 5 decembrie