Champions League

Surprize mari in grupa D a Ligii Campionilor. Manchester City, jefuita!

Seria surprizelor înregistrate în grupa D a Ligii Campionilor a continuat si marti seara, când Manchester City si Real Madrid s-au împiedicat pe propriul teren.

Manchester City a facut un pas mare spre eliminarea din Liga Campionilor dupa 2-2 pe teren propriu cu Ajaxx Amsterdam. Un meci, totusi, în care englezii au avut doua penaltiuri neacordate (ultimul în minutu 90+3) si un gol anulat discutabil.
 
Englezii sunt totusi ca si eliminati din Liga Campionilor, tinând cont ca în urmatoarele doua meciuri vor întâlni Real Madrid si Borussia Dortund.
 
Meciul de pe Ettihad Stadium a avut un start furtunos. City nu a primit un penalty evident pentru o intrare asupra lui Yaya Toure, iar apoi s-a trezit condusa cu 2-0 dupa ce De Jong a punctat în minutele 10 si 17 ca urmare a unor greseli de marcaj la doua cornere.
 
Yaya Toure a redus din diferenta în minutul 22, cu o foarfeca senzationala, iar Aguero a facut 2-2 cu un sfert de ora înainte de final.
 
City s-a napustit în atac, însa arbitrul n-a lasat-o sa câstige. Un gol i-a fost anulat pentru un ofsaid discutabil, în timp ce la ultima faza de joc Balotelli a fost tras evident în careu, dar arbitrul a fluierat finalul.
 
Si în celalalt meci din grupa s-a înregistrat o surpriza, Real Madrid facând 2-2 pe propriul teren cu Borussia Dortmund.
 
Nemtii au condus de doua ori, prin Reus (minutul 28) si Arbeloa (autogol, minutul 45), dar au ratat victoria pe final.
 
Pepe egalase în minutul 34, pentru ca Ozil sa mentina sperantele Realului la primul loc printr-o reusita venita în minutul 89.
 
În urma acestor rezultate, clasamentul grupei D arata astfel: 1. Dortmund 8p, 2. Real Madrid 7p, 3. Ajax 4p, 4. Manchester City 2p.
 
Etapa urmatoare, pe 21 noiembrie, se vor disputa meciurile Ajax - Dortmund si City - Real Madrid.



Surprize mari in grupa D a Ligii Campionilor. Manchester City, jefuita!