Champions League

Porto isi consolideaza primul loc in grupa lui Mircea Lucescu

Echipa portugheza FC Porto s-a dezghetat mai greu in infrigurata Bielorusie, dar si cand a dat drumul la jos a fost de neoprit.

Dupa o prima repriza alba, Porto a lovit decisiv de trei ori in partea secunda pentru o victorie categorica, scor 3-0, care ii consolideaza prima pozitie in Grupa H.

Mexicanul Andre Herrera a deschis scorul cu un sut de la 25 de metri, lateral dreapta, dupa o recuperare ofensiva a unuia dintre coechipierii sai.

Acelasi Herrera avea sa paseze apoi decisiv la celelalte doua reusite ale lui Porto.

Mai intai i-a asezat mingea pe sut in careu lui Jackson Martinez si acesta a scuturat plasa cu un sut la coltul lung, pentru ca in minutul 88 sa-l serveasca ideal pe pozitie viitoare pe Cristian Tello, iar acesta a finalizat spectaculos.

Porto a acumulat 13 puncte si ramane lidera in Grupa H, in timp ce Sahtior Donetk, echipa lui Mircea Lucescu, o intalneste in al doilea meci de marti pe Athletic Bilbao, echipa deja eliminata din cursa pentru optimi.

Sahtior nu mai poate pierde locul intre primele 16 echipe din Champions League indiferent de rezultatul cu Bilbao si cel din ultima etapa.



Porto isi consolideaza primul loc in grupa lui Mircea Lucescu