Champions League

Mircea Lucescu pleaca din Turcia cu un egal. Ce a spus Il Luce dupa meci

Echipa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, a intrat marti in Liga Campionilor, acolo unde a avut un meci dificil, pe terenul lui Fenerbahce. Ucrainienii au dominat insa meciul si au plecat cu un 0-0.

"Un astfel de rezultat mentine sansele cincizeci - cincizeci la suta. Nu e un rezultat favorabil, trebuie sa fii foarte atent. Sunt multumit de jocul echipei, de modul inteligent cu care a condus jocul si modul in care s-a comportat cu publicul. Sunt multumit de randament, a fost primul meci de Champions League contra unei echipe care a jucat in niste amicale tari, cum ar fi Olympique Marseille. Nu cunosteam potentialul actual al echipei mele in Champions League", a spus Lucescu dupa meci.

Mircea Lucescu a vorbit la televiziunea ucrainiana, dupa meci, marti seara, integral in limba romana, avand traducator de limba rusa. 

Sahtior a plecat cu un 0-0 de pe terenul lui Fenerbahce. Echipa lui Mircea Lucescu a dominat partida si are prima sansa in retur, acolo unde ar putea sa o bata fara mai probleme pe Fener.

In ciuda sustinerii enorme din partea fanilor, turcii nu au aratat mai nimic, nu au depus efort si nici nu pus probleme. 

Elevii lui Il Luce au presat continuu, mai ales in prima repriza. Cele mai mare ocazii de gol i-au apartinut lui Teixeira si lui Taison.

Taison a sutat violent, iar Volkan Demirel, portarul si capitanul celor de la Fener a respins cu greu in fata. Anterior, Teixeira patrunsese bine in careu si fusese deposedat chiar la momentul sutului, din fata portii. Se intamplase in prima parte.

In partea secunda, Taison a avut cea mai mare ocazie de gol, un sut cu piciorul stang, in diagonala, putin pe langa bara. 

Returul are loc peste o saptamana, pe terenul lui Sahtior, acolo unde echipa lui Mircea Lucescu, asa cum a aratat marti seara, are de departe prima sansa de calificare. 

Sahtior a fost prezenta sezonul trecut in grupele Ligii Campionilor, acolo unde a trecut de grupe si a ajuns in optimile de finala acolo unde a fost eliminata de Bayen Munchen. Anul acesta trebuie sa treaca de doua tururi preliminarii pentru a mai accede in Grupe.



Mircea Lucescu pleaca din Turcia cu un egal. Ce a spus Il Luce dupa meci