Champions League

Liga Campionilor: Calcule pentru ultimele cinci locuri disponibile pentru optimi

Miercuri seara sunt programate ultimele meciuri din faza grupelor Ligii Campionilor, partide la finalul carora vom cunoaste ultimele cinci echipe calificate in faza optimilor de finala.

Echipele calificate pana acum sunt: Real Madrid, Paris Saint-Germain, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Atletico Madrid, Benfica, Manchester City, Juventus, Barcelona, Bayern Munchen si Zenit.

De asemenea, sigure de locul in Liga Europa sunt: Sahtior Donetk, Manchester United, Galatasaray si Sevilla.

Eliminate din Europa: Malmo, CSKA Moskva, Astana, Borussia Monchengladbach, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv si Lyon.

Grupa E
Leverkusen-Barcelona
Roma-BATE Borisov

Barcelona a castigat deja grupa. Roma este favorita la locul doi pe care il va obtine cu o victorie. Leverkusen se poate califica daca invinge Barcelona, iar Roma nu castiga. BATE are sanse la locul doi cu o victorie in meciul de la Roma si fara ca Leverkusen sa castige.

Grupa F
Dinamo Zagreb-Bayern Munchen
Olympiakos Pireu-Arsenal

Bayern a castigat grupa, iar Dinamo Zagreb este deja eliminata. Pentru locul doi se lupta in mod direct Olympiakos si Arsenal. “Tunarii” au nevoie de o victorie la doua goluri diferenta sau chiar un 3-2 pentru a anula succesul grecilor din tur.

Grupa G
Chelsea-Porto
Dinamo Kiev-Maccabi Tel Aviv

Meci de care pe care la Londra la finalul caruia echipa invingatoare va castiga grupa, iar eventuala pierzatoare va rata optimile. Chelsea prinde locul doi cu o remiza, in timp ce Dinamo Kiev merge mai departe cu o victorie. Se poate intampla ca la final trei echipe sa aiba cate 11 puncte si departajarea sa se faca la golaverajul meciurilor directe, ceea ce inseamna ca Dinamo Kiev ar termina pe primul loc, Chelsea pe doi si Porto ar fi a treia.

Grupa H
Valencia-Lyon
Gent-Zenit

Gent se califica la victorie sau daca Valencia nu castiga in fata deja eliminatei Lyon. Zenit a castigat deja grupa, iar Lyon nu mai are nicio sansa nici macar la locul trei.



Liga Campionilor: Calcule pentru ultimele cinci locuri disponibile pentru optimi