Champions League

Kun Aguero o ingroapa pe Bayern Munchen cu un hattrick de senzatie

Argentinianul Sergio Kun Aguero a batut-o de unul singur pe campioana Germaniei, Bayern Munchen, si a adus in extremis o victorie vitala pentru Manchester City in economia calificarii in optimile de finala.

Campioana Angliei a trecut de la extaz la agonie de-a lungul unui meci in care a avut suporioritate numerica de la jumatatea primei reprize.

Kun Aguero a deschis scorul in minutul 22 dintr-o lovitura pe care tot el a obtinut-o in duel cu Benatia, faza in urma careia jucatorul lui Bayern a fost eliminat pentru fault in postura de ultim aparator.

Echipa extrem de matura si cu stiinta jocului, Bayern a intors rezultatul pana la pauza prin doua lovituri magistrale.

Mai intai spaniolul Xabi Alonso a restabilit egalitatea in minutul 40 cu un sut direct din lovitura libera. A tras pe jos Alonso, iar Joe Hart nici nu a avut timp sa vada mingea.

In ultimele secvente ale primului mitan polonezul Robert Lewandowski a adus-o pe Bayern in avantaj cu o splendida lovitura de cap de langa Kompany din centrarea lui Jerome Boateng.

Manchester City s-a chinuit in partea secunda sa desfaca apararea lui Bayern, dar pana la urma doua erori individuale au inclinat balanta in favoarea “Cetatenilor”.

Mai intai Alonso, omul de baza al lui Pep Guardiola la centrul terenului, a pierdut mingea nepermis, Stevan Jovetic, jucator introdus in partea a doua, a recuperat si l-a lansat in pozitie de finalizare pe Aguero. Acesta nu l-a iertat pe Neur si a egalat cu un sut la coltul lung.

In prelungirile partidei acelasi Aguero avea sa profite de o eroare uriasa a lui Boateng si a marcat golul victoriei cu un sut in stanga goalkeeper-ului german.

Manchester City acumuleaza cinci puncte dupa acest succes ajungand la egalitate cu AS Roma si CSKA Moscova, ceea ce inseamna ca trupa engleza isi va juca prezenta in optimi pe Stadio Olimpico, in timp ce moscovitii vor incerca marea cu degetul in inima Bavariei.



Kun Aguero o ingroapa pe Bayern Munchen cu un hattrick de senzatie