Champions League

CSKA Moscova egaleaza pe Roma la ultima faza a meciului

Rezultat de egalitate obtinut in extremis de CSKA Moscova in partida de pe teren propriu cu AS Roma din etapa a 5-a a Ligii Campionilor.

Pe un ger de -7 grade Celsius care a paralizat realmente constructia formatiei italiene in prima repriza, Roma a reusit sa intre in avantaj la cabine dupa ce veteranul Francesco Totti a transformat magistral o lovitura libera in minutul 43.

In partea secunda formatia lui Rudi Garcia a ratat desprinderea pe tabela si in cele din urma a fost pedepsita in prelungiri la chiar ultima faza a meciului.

Berezutsky a vrut sa centreze pentru o reluare decisiva, dar mingea a cazut in careu si l-a pacalit pe De Sanctis. Acesta a ezitat sa iasa pe centrare si in cele din urma a fost gol pentru moscoviti, un gol care mentine pe CSKA in lupta pentru calificarea in optimi.

Ambele formatii au cate cinci puncte in clasamentul Grupei E, dar pot fi egalate de Manchester City daca detinatoarea titlului din Anglia invinge pe Bayern Munchen, deja calificata in optimi (12 puncte).



CSKA Moscova egaleaza pe Roma la ultima faza a meciului