Champions League

Borussia Dortmund-Real Madrid, derby-ul serii in Liga Campionilor

Dupa debutul cu emotii si victoria pe final de meci obtinuta acasa cu Sporting Lisabona (2-1), campioana Real Madrid are parte de un nou test de foc in Germania.

Borussia Dortmund este de departe cea mai ofensiva echipa a momentului in fotbalul european, cu nu mai putin de 20 de goluri in ultimele patru meciuri: 6-0 cu Legia, 6-0 cu Darmstadt, 5-1 cu Wolfsburg si 3-1 cu Freiburg.

De cealalta parte, Real Madrid vine dupa doua remize in La Liga, 1-1 cu Villarreal acasa si un 2-2 pe terenul lui Las Palmas, iar presa spaniola vorbeste despre o incordare a relatiei antrenorului Zinedine Zidane cu vedeta Cristiano Ronaldo.

Cele doua echipe s-au mai infruntat de zece ori pana acum in Liga Campionilor, iar madrilenii sunt intr-un usor avantaj: 4 victorii, 3 remize si 3 infrangeri.

Borussia Dortmund este neinvinsa in cele cinci meciuri disputate acasa impotriva Realului, obtinand trei victorii si doua remize.

Ultima infruntare dateaza din sferturile de finala ale editiei 2013/2014, Real Madrid impunandu-se cu 3-2 la general. La Dortmund au castigat nemtii cu 2-0, pentru ca Real sa rastoarne rezultatul in returul de pe Bernabeu.

Real nu are amintiri prea placute de la ultima vizita in Germania, fiind invinsa sezonul trecut in prima mansa a sferturilor cu 2-0 de Wolfsburg.

Defensiva celor de la Real reprezinta punctul nevralgic in acest debut de sezon, echipa lui Zidane primind sase goluri in ultimele cinci meciuri, singura partida fara gol primit fiind cea cu Espanyol (2-0). Borussia a primit doar doua goluri in ultimele cinci meciuri si a marcat de 20 de ori. Fortuna ofera o cota de 1.40 pentru un meci in care ambele echipe vor marca.

Meciul de marti seara va fi condus la centru de englezul Mark Clattenburg.

Fortuna: Pariuri Dortmund-Real Madrid (vezi aici toate cotele)

1

X

2

2,35

3,55

3,00



Borussia Dortmund-Real Madrid, derby-ul serii in Liga Campionilor