Champions League

Bayern Munchen o demoleaza pe Roma chiar pe Olimpico

Ceea ce se anunta derby-ul serii de marti in Liga Campionilor, meciul dintre AS Roma si Bayern Munchen s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru echipa italiana.

Aspiranta la titlul din Italia, echipa pregatita de Rudi Garcia a incasat o caruta de goluri de la masina de fotbal numita Bayern Munchen, meciul terminandu-se cu un scor ireal pentru acest nivel, 1-7.

Bayern a mitraliat-o pe Roma din toate pozitiile, iar Arjen Robben a marcat doua goluri si a oferit o pasa decisiva pentru reusita de 6-1 a lui Franck Ribery.

Goetze, Lewandowski, Muller din penalty si Shaqiri in finalul partidei au fost ceilalti marcatori ai trupei lui Pep Guardiola, o echipa nemiloasa care a jucat un fotbal draconic in fata unei echipe in genunchi.

Pentru Roma golul de onoare e venit din capul ivorianului Gervinho, iar faptul ca la acea faza se impunea ridicarea fanionului pentru offside ar putea chiar trece neobservat, de altfel cum s-a si intamplat.

In cealalta partida a Grupei A, Manchester City a avut 2-0 in deplasare cu CSKA Moscova dupa reusitele lui Aguero si Milner, dar nu a plecat decat cu un punct din infrigurata Rusie.

Doumbia si Nacho pe final din penalty au adus egalarea pentru moscoviti.



Bayern Munchen o demoleaza pe Roma chiar pe Olimpico