Champions League

Barcelona o umileste pe Manchester City. Hattrick reusit de Messi

FC Barcelona s-a impus, miercuri seara, in duelul stelar cu Manchester City, un meci castigat de campioana Spaniei cu un neverosimil 4-0 (1-0). Barcelona l-a pierdut pe Pique, accidentat grav in finalul primei reprize.

Lionel Messi a fost de departe jucatorul meciului cu trei goluri marcate, un penalty obtinut si o pasa decisiva pentru reusita de 4-0 a lui Neymar din finalul meciului.

Manchester City a avut un penalty neacordat in prima repriza la hentul comis de Digne, iar din minutul 52 echipa lui Pep Guardiola a ramas in inferioritate numerica dupa un hent comis de portarul Claudio Bravo.

Meciul a inceput cum nu se poate mai rau pentru Barcelona, care l-a pierdut pe Alba inca din minutul 10. Sapte minute mai tarziu Messi deschidea scorul cu un sut din interiorul careului, profitand de o alunecare a lui Fernandinho.

Portarul german Ter Stegen a respins in minutul 38 sutul lui Gundogan la cea mai mare ocazie a reprizei pentru City. Un minut mai tarziu Barcelona l-a pierdut si pe Pique, accidentat.

Stones a ratat in minutul 45 cu capul dintr-o centrare venita din stanga de la Silva si Barcelona a intrat in avantaj minim la cabine, dupa ce la cealalta poarta Bravo a scos cu piciorul sutul lui Suarez in situatie iminenta de gol.

Barcelona a trecut pe langa golul doi in minutul 51 la lovitura de cap a lui Umtiti pe langa poarta. Un minut mai tarziu Bravo a oprit cu mana in afara careului un lob al lui Neymar care se ducea in poarta si a primit cartonasul rosu.

Cu un om in plus, Barcelona si-a dublat avantajul in minutul 60 printr-un gol marcat de Messi cu stangul din 16 metri. Faza a pornit de la un balon pierdut in propria jumatate de belgianul De Bruyne.

Ter Stegen a avut o noua interventie decisiva in minutul 64 la contraatacul purtat City prin De Bruyne. O interventie providentiala a portarului german.

Messi si-a desavarsit hattrick-ul in minutul 67 cu o reluare simpla cu latul din interiorul careului.

Echilibrul numeric al partidei a fost restabilit in minutul 73, dupa ce Mathieu a luat al doilea galben intr-un interval de doar trei minute de la primul avertisment si a fost eliminat.

In minutul 87 portarul Caballero a respins sutul lui Neymar dintr-un penalty obtinut de Messi, dar atacantul brazilian s-a revansat doua minute mai tarziu marcand cu un sut din interiorul careului din pasa lui Messi.

Borussia Monchengladbach a invins in deplasare pe Celtic Glasgow, cu 2-0, in cealalta partida a Grupei C.

foto: twitter.com/FCBarcelona



Barcelona o umileste pe Manchester City. Hattrick reusit de Messi