Champions League

Astra Giurgiu-FC Copenhaga: avancronica, echipe probabile si cea mai buna cota

Astra Giurgiu debuteaza, miercuri seara, in Liga Campionilor contra danezilor de la FC Copenhaga in turul 3 preliminar. Meciul va fi live text pe onlinesport.ro cu incepere de la ora 20:30.

Fortuna: Pariuri Astra - Copenhaga (vezi aici toate cotele)

1

X

2

3,40

3,10

2,25

Campioana a Romaniei pentru prima data in istorie, Astra a avut sansa la tragerea la sorti si va intalni un adversar accesibil pe care a avut ocazia sa-l testeze in aceasta vara. Cele doua echipe s-au intalnit intr-un amical in cantonamentul din Slovenia. Giurgiuvenii s-au impus cu 1-0 printr-un gol spectaculos reusit de Felipe Teixeira, unul dintre jucatorii remarcati de antrenorul danez Stale Solbakken.

Astra Girgiu evolueaza pentru al treilea an consecutiv in cupele europene, dupa ce in 2013/2014 a fost oprita de Maccabi Haifa in playoff-ul Europa League, un an mai tarziu intra in grupe dupa eliminarea lui Olympique Lyon, iar sezonul trecut era scoasa de AZ Alkmaar pe final de meci in playoff.

FC Copenhaga este una dintre echipele etalon din fotbalul danez si o obisnuita a cupelor europene. Ultima aparitie in Liga Campionilor dateaza din urma cu trei sezoane. Dupa doi ani de pauza, Copenhaga a recucerit titlul in Danemarca si spera sa ajunga macar in grupele Europa League.

Danezii au ajuns in Romania dupa patru meciuri oficiale in care au marcat nu mai putin de 16 meciuri, doua in campionat si alte doua in dubla cu nord-irlandezii de la Crusaders in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Fortuna ofera o cota de 2.40 pentru un meci de peste 2.5 goluri.

FC Copenhaga are un record de patru meciuri contra echipelor romanesti dintre care a inregistrat o singura victorie, un egal si doua infrangere. Ambele vizite in Romania s-au soldat cu esecuri, ultima infrangere venind in octombrie 2012, 0-1 cu Steaua pe Arena Nationala.

Fara antrenorul Marius Sumudica pe banca, Astra nu are un inceput de sezon prea stralucit. Supercupa Romaniei castigata pe un teren impracticabil la Cluj (1-0) si o infrangere in prima etapa de campionat pe teren propriu cu Dinamo (1-4).

Recordul giurgiuvenilor in ultimele 10 meciuri pe teren propriu este: 6 victorii, 2 egaluri, 2 infrangeri.



Astra Giurgiu-FC Copenhaga: avancronica, echipe probabile si cea mai buna cota