Champions League

MINUT cu MINUT Atletico de Madrid - Chelsea 0-0

Stadionul Vicente Calderon a gazduit prima mansa a semifinalei de Liga Campionilor, Atletico Madrid - Chelsea Londra, live pe onlinesport.ro de la ora 21:45. Echipa spaniola ar putea ajunge intr-o finala de Champions League dupa 40 de ani.

FINAL Atletico - Chelsea 0-0

Final de partida. Calificarea se va juca miercurea viitoare pe Stamford Bridge.

89 - David Luiz suteaza peste poarta din lovitura libera.

88 - Torres scoate lovitura libera in marginea careului advers si cartonasul galben pentru Miranda.

78 - Arda Turan reia pe langa poarta cu capul din spatele lui Azpilicueta, insa mijlocasul turc este sanctionat pentru un fault in atac.

75 - Gabi suteaza periculos din lovitura libera, iar Schwarzer respinge in extremis in corner.

72 - Se produce inlocuirea: intra Schurrle in locul lui Terry, accidentat.

70 - Terry cade dupa un duel aerian si dupa cum se prezinta situatia nici fundasul englez nu mai poate continua. Mourinho il cheama pe Schurrle de pe banca.

64 - Lampard vede primul cartonas galben al meciului pentru o intrare dura asupra lui Arda Turan. Mijlocasul lui Chelsea rateaza astfel intalnirea retur.

55 - Schwarzer intervine salvator la sutul lui Diego. Creste din nou presiunea lui Atletico.

51 - Jocul este reluat dupa ce David Luiz a acuzat o accidentare la coloana si a necesitat ingrijiri medicale chiar pe teren. Jucatorii lui Atletico au protestat la adresa arbitrului pentru intarzierea jocului.

22:53 Incepe partea secunda.

22:37 Final de prima repriza. Revenim in 15 minute aproximativ cu partea secunda.

46 - Torres il pacaleste pe Godin si scoate lovitura libera in marginea careului advers. David Luiz suteaza puternic in zidul celor de la Atletico.

45 - Rivas suteaza cu stangul, insa nu poate sa-l surprinda cu o asemenea executie pe Schwarzer.

45 - Patru minute suplimentare pentru aceasta prima parte.

34 - Atletico replica prin Suarez, al carui sut de la 30 metri trece milimetric pe langa poarta. Schwarzer atinge cu varful degetelor mingea si o deviaza subtil in corner. Nu se acorda decat repunere din 6 metri la o faza care arata inca o data, daca mai era nevoie, ca arbitrul aditional face un simplu act de prezenta in meciul de fotbal.

33 - David Luiz incearca o diagonala pentru Torres. Acesta rateaza preluarea si mingea iese in afara terenului. A fost una dintre putinele iesiri in ofensiva din partea "albastrilor".

30 - Lovitura libera periculoasa pentru gazde. Koke langa balon. Mingea trimisa in careul oaspetilor este respinsa cu usurinta, iar Diego Simeone musteste de ingrijorare pe margine. 

26 - In continuare singura echipa care joaca fotbal este Atletico. Cei de la Chelsea respecta cel mai probabil un plan bine pus la punct de Mourinho si joaca la rezultat.

18 - Jocul este reluat cu o noua lovitura de la colt pentru cei de la Atletico.

17 - Cech nu mai poate continua si va fi inlocuit cu veteranul Mark Schwarzer (41 ani), care devine astfel cel mai varstnic jucator care a jucat vreodata in faza eliminatorie a Champions League.

15 - Mare ocazie pentru Atletico direct din corner. Cech scoate de sub transversala cu pretul unei accidentari. Pe reluare se observa cum Raul Garcia l-a secerat pe Cech, iar acesta face semn ca nu mai poate continua si primeste ingrijiri medicale. Mourinho priveste ingrijorat.

13 - Presing extraordinar facut de gazde si Azpilicueta cedeaza in cele din urma spre bucuria suporterilor madrileni care au umplut pana la refuz stadionul Vicente Calderon.

8 - Atletico are initiativa, paseaza mai mult si incearca sa deschida apararea lui Chelsea. Mingea ajunge la Cech si acesta degajeaza pana la celalalt goalkeeper.

4 - Raul Garcia acuza o accidentare in jumatatea lui Chelsea. Terry contesta presupusa accidentare. Aruncare de la margine pentru gazde.

21:48 Cei de la Atletico au lovitura de incepere. Start de partida pe Vicente Calderon.

Echipele de start:

In poarta celor de la Atletico va fi Courtois, iar Arda se asteapta sa fie pe banca. Gabi, Mario, Raul, Koke si Diego Costa vor forma partea din fata a presiunii celor de la Atletico.

De cealalta parte se va afla Jose Mourinho, iar pe teren se asteapta sa fie Fernando Torres, jucatorul spaniol care de mic a visat la o echipa a lui Atletico precum cea de acum.

Ultimele rezultate directe o avantajeaza pe Chelsea: o victorie cu 4-0 si un egal, 2-2.

Insa, in aceasta editie de Liga Campionilor, Atletico a marcat 22 de goluri, fata de cele 17 ale englezilor. Golgheterul spaniolilor, Diego Costan are 7 goluri, pe cand lideul marcatorilor de la Chelsea, Eto'o, doar trei, egalitate cu Demba Ba si Fernando Torres.

Chelsea vine dupa meciul pierdut cu 2-1 in Premier League in fata ultimei clasate, Sunderland, un meci care l-a indepartat pe Jose Mourinho de titlu, desi echipa sa ramane pe locul al doilea, in spatele lui Liverpool.

Loturi

Atletico: 1.Aranzubia, 35.Bono, 13.Courtois, 45.David Gil, 12.Alderweireld, 3.Filipe Luis, 2.Godin, 22.Insua, 18.Jose Gimenez, 20.Juanfran, 27.Lucas, 17.Manquillo, 23.Miranda, 47.Alex Diaz, 10.Arda Turan, 11.Cristian Rodriguez, 21.Diego, 14.Gabi, 6.Koke, 4.Mario Suarez, 28.Nana, 8.Raul Garcia, 24.Sosa, 5.Tiago, 7.Adrian, 19.Diego Costa, 42.Ndoye, 29.Ruben Mesa, 9.Villa.

Chelsea: 46.Blackman, 1.Cech, 40.Hilario, 23.Schwarzer, 57.Ake, 3.Ashley Cole, 28.Azpilicueta, 34.Bertrand, 24.Cahill, 4.David Luiz, 27.Hutchinson, 2.Ivanovic, 33.Kalas, 26.Terry, 17.Hazard, 8.Lampard, 47.Lewis Baker, 21.Matic, 20.McEachran, 12.Obi Mikel, 11.Oscar, 7.Ramires, 16.Van Ginkel, 22.Willian, 19.Demba Ba, 29.Etoo, 9.Fernando Torres, 15.Salah, 14.Schurrle,



MINUT cu MINUT Atletico de Madrid - Chelsea 0-0