Fotbal

Accidentul lui Paul Walker: Anchetatorii exclud o defectiune mecanica

Surse din cadrul anchetei accidentului mortal suferit de actorul american Paul Walker au declarat ca nu s-au gasit dovezi care sa sprijine ipoteza unei defectiuni mecanice a masinii Porsche Carrera GT inainte de impact.

Un politist din cadrul anchetei a declarat pentru agentia The Associated Press ca soferul a pierdut controlul din cauza "vitezei, si doar a vitezei".

Oficialul a cerut protectia anonimatului pentru ca nu are dreptul sa vorbeasca public despre ancheta. Insa, el nu a dezvaluit si nici nu a vrut sa speculeze asupra vitezei exacte a masinii in momentul accidentului. Aceasta va fi cunoscuta luna viitoare, in ianuarie, dupa ce niste oficiali ai Porsche vor veni in California si vor extrage datele din computerele masinii.

Investigatia a exclus ipoteza confom careia resturi de pe sosea ar fi condus la impactul cu un stalp si apoi cu un copac a Porsche-ului in care se afla Walker .

Starul din "The Fast and the Furious", Paul Walker, a murit pe 30 noiembrie intr-un accident rutier in SUA. El se afla in masina pe locul pasagerului, iar GT-ul era condus de un prieten.

Masina a explodat dupa impact. S-a spus dupa accident ca Porsche-ul ar fi avut un defect mecanic sau ca derapajul mortal ar fi fost favorizat de "bumper-ele" de pe sosea.



Accidentul lui Paul Walker: Anchetatorii exclud o defectiune mecanica