lucian bute - jean pascal

Bute, terfelit in Canada: “A fost umflat de clubul sau”

Lucian Bute are parte de o reactie extrem de ostila din partea lui Yvon Michel, presedintele clubului GYM la care este legitimat Jean Pascal.

Michel a declarat in presa din Canada ca Lucian Bute are o cota prea ridicata in comparatie cu valoarea lui reala si ca in realitate pugilistul roman nu face parte din elita mondiala.

"InterBox a facut munca de promovare pentru a-i face pe toti din Quebec, si mai ales pe insusi Lucian, sa creada ca el face parte din elita mondiala", a spus Michel, citat de lapresse.ca.

Michel a mai spus ca Pascal este superior lui Bute si ca lupta din 18 ianuarie va fi una inegala cu un favorit detasat in persoana lui Jean Pascal.

Presedintele GYM a mai spus ca Bute a avut un singur meci de la infrangerea suferita in fata lui Carl Froch si ca Pascal a urcat de noua ori in ring in ultimii cinci ani contra unor adversari puternici.

"Lucian a avut de atunci un singur meci, in timp ce Jean a avut noua meciuri de la confruntarea cu Froch, cu pugilisti ca Hopkins, Diaconu si Dawson. In acest interval, la InterBox se pansau ranile fizice si psihologice", a mai declarat Michel.

Reactia lui Michel a fost taxata imediat de Stephane Larouche, antrenorul lui Lucian Bute. Acesta a adus in atentie un episod petrecut in 2009 dupa ce Bute il invinsese pe Librado Andrade.

"Cand Lucian l-a invins pe Andrade, in Quebec, primul care m-a felicitat langa ring a fost Yvon Michel. Mi-a spus atunci ca Lucian este un mare boxer si ca face parte dintre cei mai buni din lume", a afirmat Larouche.



Bute, terfelit in Canada: “A fost umflat de clubul sau”