NBA

Joe Johnson, bombardierul din Atlanta

Atlanta Hawks a obtinut o victorie importanta, sambata seara, cand a trecut pe teren propriu de Chicago Bulls, scor 129-117, Joe Johnson de la amfitrioni reusind nu mai putin de 41 de puncte.

Cu o medie de 22.6 puncte pe meci in acest sezon, Johnson s-a aflat la doar un singur punct de egalarea propriului record personal intr-un meci, acesta fiind stabilit pe 7 martie 2006 contra celr de la Golden State Warriors.

De cealalta parte, Bulls au avut in Ben Gordon cel mai bun marcator, acesta trecandu-si in cont 33 de puncte. Chiar si asa franciza din Chicago nu a putut evita a doua infrangere consecutiva, dupa ce suferita in Miami cu o seara inainte.

Trei dintre meciurile disputate, sambata seara, au avut nevoie de cel putin o repriza suplimentara, in doua dintre cazuri ajungandu-se chiar la a doua repriza de prelungiri.

In Carolina de Nord, New Jersey Nets a trecut de Charlotte Bobcats, scor 114-103, Vince Carter (28 puncte) si Devin Harris (26 puncte) fiind principalii marcatori de la invingatori. Cosgeterul meciului a fost Gerald Wallace de la gazde, cu 32 de puncte.

Cu 10 din totalul de 28 marcate in a doua repriza suplimentara, Ron Artest a facut diferenta in Toyota Center din Houston, unde Rockets au trecut de Utah Jazz, cu 120-115. Chinezul Yao Ming a incheiat meciul cu o dubla, reusind 26 de puncte si 11 recuperari.

O partida la fel de echilibrata s-a desfasurat si in AT&T Center din San Antonio, unde gazdele de la Spurs au trecut de Memphis Grizzlies, scor 106-103. Tony Parker si-a ajutat echipa cu 32 de puncte, de cealalta parte remarcandu-se debutantul O.J. Mayo cu 28 de puncte.

Alte rezultate inregistrate, sambata seara, in NBA:

Washington Wizards – Oklahoma City Thunder 104-95

Minnesota Timberwolves – Orlando Magic 94-118

Milwaukee Bucks – Detroit Pistons 76-87

Portland Trailblazers – Toronto Raptors 102-89

Onlinesport



Joe Johnson, bombardierul din Atlanta