Indian Wells

Halep ajunge in sferturi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti seara, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells dupa ce a invins-o in trei seturi pe Eugenie Bouchard din Canada, cu 6-2, 1-6, 6-4. Miecuri, dupa ora 22:00, Halep are meciul din sferturi contra lui Casey Dellacqua, live pe onlinesport.ro.

Halep, a 6-a favorita la castigarea turneului din California, a avut nevoie de o ora si 39 de minute pentru a obtine prima victorie in fata lui Bouchard la cea dintai intalnire dintre cele doua.

Primul set a fost la discretia lui Halep, care a condus cu 5-0 la adapostul a trei break-uri. Jucatoarea noastra putea inchide la zero primul act, dar s-a relaxat putin si a cedat doua game-uri inainte de pune punct dupa 30 de minute de la primul serviciu.

Halep a inceput cu un break si setul al doilea, insa Bouchard nu i-a mai permis sa se distanteze. Sportiva din Canada cotata cu sansa a 18-a la castigarea turneului de la Indian Wells a revenit imediat si a pus stapanire pe joc.

Cu un joc extrem de agresiv si mingi lungi care au obligat-o pe Halep la o defensive permanenta, Bouchard a transat rapid setul al doilea in doar 24 de minute.

S-a ajuns in decisiv unde Halep a inceput cu serviciul si a condus in primele trei game-uri. A urmat jocul sapte castigat de Bouchard contra serviciului, dupa ce Halep a avut la un moment dat 40-15.

A parut ca este momentul psihologic al intalnirii, insa Halep nu a cedat lupta si a realizat rebreak-ul in game-ul imediat urmator, pentru a pune apoi mare presiune pe Bouchard la 5-4.

Tanara jucatoare din Canada, revelatia inceputului de an dupa semifinala jucata la Australian Open, nu a rezistat si avea sa se recunoasca invinsa de o Simona Halep luptatoare prin excelenta.

In sferturi Halep va juca impotria lui Casey Dellacqua, joi seara, un meci aparent la indemana Simonei insa in tenis nimic nu poate fi castigat dinainte.

Meciul Halep - Bouchard a fost live text pe Onlinesport.ro

[news-105300]



Halep ajunge in sferturi la Indian Wells