Cupa Davis

Victor Hanescu: "Mi s-a facut o nedreptate"

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Ciprian Porumb, a declarat marTi ca a incercat sa-l convinga pe Victor Hanescu sa  faca parte din lotul pentru meciul cu Danemarca, dar ca nu s-a ajuns la un consens.

Hanescu a ajuns in Tara de la Australian Open si nici nu stia ca nu face parte din lot, afland acest lucru din presa: "Am spus de la bun inceput ca imi doresc din tot sufletul sa particip in echipa Romaniei la Cupa Davis, de aceea am fost mai mult decat surprins sa aflu din presa ca nu fac parte din lotul anuntat de domnul Ciprian Porumb. Astazi am fost la antrenament, tot acolo sunt de gasit si maine. Continui pregatirea pentru meciul de Cupa Davis cu Danemarca, sunt apt de joc si intr-o forma buna. Simt ca mi s-a facut o nedreptate prin declaratiile domnului Porumb, dar merg inainte, nu este prima provocare a carierei mele, iar echipa se poate schimba si cu o zi inaintea tragerii la sorti. Sustin, ca si pana acum, ca vreau sa fiu acolo ca sa imi reprezint tara", a spus Hanescu, conform Mediafax.

Din lotul Romaniei pentru meciul cu Danemarca fac parte Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea, lista lotului largit avandu-i si pe Victor Crivoi si Patrick Ciocirla.

Romania intalneste Danemarca in Cupa Davis, in perioada 1-3 februarie la Cluj-Napoca, in primul tur al Grupei I Zona Euro Africana.

Onlinesport: Irina Maxim



Victor Hanescu: "Mi s-a facut o nedreptate"