Cupa Davis

Federatia Romana de Tenis ii raspunde lui Victor Hanescu: "A cerut prea multi bani"

Scandalul din preajma echipei de Cupa Davis a Romaniei continua inaintea meciului cu Danemarca pe seama neconvocarii lui Victor Hanescu. Oficialii FRT anunta ca s-au purtat negocieri intense si ca jucatorul a tinut la pretentiile sale financiare.

"Este corect tot ce a spus Ciprian Porumb, adica s-au purtat negocieri cu Victor, pentru a juca in aceste meciuri, dar si in cele cu Olanda, din toamna. Nu a acceptat oferta noastra financiara in termen, adica pana la 22 ianuarie, cand aveam obligatia sa transmitem lista jucatorilor catre federatia internationala. A ratat termenul oficial. Mai mult, a primit convocarea oficiala, la fel ca toti ceilalti jucatori si trebuia sa raspunda, pana in 15 ianuarie, dar n-a facut-o", a declarat Sorin Matei, directorul general al FRT, pentru Mediafax.

Victor Hanescu afirma la randul sau ca a fost surprins de neconvocarea pentru meciul de Cupa Davis, desi el isi doreste din tot sufletul sa participe la meciul cu Danemarca.

Capitanul nejucator Ciprian Porumb spusese anterior ca s-au purtat negocieri cu Hanescu, dar ca in cele din urma nu s-a ajuns la niciun consens.



Federatia Romana de Tenis ii raspunde lui Victor Hanescu: "A cerut prea multi bani"