Motorsport

Un nou Schumacher isi face aparitia lumina reflectoarelor

Sursă foto: https://twitter.com/motorpuntoes/

David Schumacher va concura in acest an ca debutant in puternica serie DTM.

In varsta de doar 20 de ani, David Schumacher este fiul lui Ralf Schumacher si nepot al legendarului Michael Schumacher.

Tanarul David Schumacher si-a facut mana in ultimii patru ani in seriile suport de monoposturi, clasandu-se al 11-lea finalul sezonului trecut in Formula 3, competitie organizata de FIA, cu o prima victorie pe Red Bull Ring.

David Schumacher va pilota pentru echipa Winward Racing unul dintre modelele Mercedes alaturi de campionul in exercitiu Maximilian Gotz si de Lucas Auer, un alt pilot cu experienta in DTM.

Acesta ii calca pe urme tatalui sau, Ralf, pilot in DTM pentru Mercedes intre 2008 si 2012, dar si unchiului Michael, care a cochetat cu gruparea din Stuttgart in 1990-91.

“Sunt constient ca mai am inca multe de invatat in aceasta serie extraordinar de competitiva. Obiectivul in primul meu an este sa ma obisnuiesc cu ceea ce inseamna cursele din DTM”, a spus David Schumacher.

Grila pentru 2022 se anunta una impresionanta in DTM, pana acum fiind confirmate 27 de masini.

Va fi al doilea sezon pentru DTM in era masinilor de GT3, cu sase constructori la start: Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mercedes-AMG si Porsche.



Un nou Schumacher isi face aparitia lumina reflectoarelor