Stiri Auto

VOUCHERE la anvelope iarna si anvelope all-season din gama premium – Continental si Michelin

"Pentru conditii dure, ai nevoie de solutii sigure" - Achizitionati in perioada 26 octombrie – 30 noiembrie 2020 un set de 4 anvelope de iarna sau all season Continental mai mari sau egale cu 17 inch, si voucherul eMAG de 300 lei este al dvs. In plus, prin inscrierea pentru voucher participati in mod automat si in tragerea la sorti pentru o pereche de schiuri.

Consultati acum oferta de anvelope iarna Continental, precum si oferta de anvelope all season Continental.

Dupa achizitionarea anvelopelor, trebuie sa completati formularul de inscriere cu toate datele solicitate, pana la data de 07 decembrie 2020. Inainte de inscriere, asigurati-va ca factura este lizibila, contine cele 4 anvelope achizitionate si toate datele mentionate in aceasta corespund cu cele introduse in formular. Pentru mai multe detalii si conditii, accesati AICI pagina promotiei Continental.

Campania promotionala Continental se desfasoara in limita stocurilor disponibile de vouchere si anvelope, adresandu-se atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice.

"Franezi la timp, castigi instant" – Cumparati un set de anvelope de iarna sau anvelope all season Michelin pana pe 30.11.2020 si primiti un voucher eMAG in valoarea de pana la 300 LEI.

Pentru un voucher de 150 LEI, este necesara achizitionarea unui set de 4 anvelope de iarna sau all season cu diametrul de la 14 inch la 17 inch. Pentru voucherul in valoare de 300 LEI trebuie sa achizitionati un set de anvelope iarna sau all season cu diametrul de la 18 inch la 23 inch.

Vedeti acum oferta completa de anvelope iarna Michelin si oferta completa de anvelope all season Michelin.

Inscrierea in cadrul campaniei promotionale organizate de Michelin, dupa ce ati cumparat anvelopele, trebuie realizata pana in data de 10 decembrie 2020. Detaliile promotiei pot fi consultate AICI.



VOUCHERE la anvelope iarna si anvelope all-season din gama premium – Continental si Michelin