Stiri Auto

Viitoarea generatie de Passat, spionata fara camuflaj

Chinezii au reusit sa fotografieze noul Volkswagen Passat (B8), care va fi prezentat in octombrie si va fi lansat din 2015. Iata cateva detalii si cinci imagini cu interiorul si exteriorul masinii.

Masina din imagini este prototipul de Volkswagen Magotan, fara camuflaj. Pentru cine nu stie ce e acela Magotan, trebuie spus ca acesta este versiunea de Volkswagen Passat fabricata de companiile FAW-Volkswagen, pentru piata chineza.

Magotan-ul are un ampatament cu 10 centimetri mai lung decat Passat-ul, in rest cele doua masini trebuind sa arate aproape identic. Asa cum a obisnuit Volkswagen, desginul nu este foarte diferit fata de modelul curent.

Passat B8, modelul pentru Europa, va debuta in octombrie 2014, la Salonul Auto de la Paris.

Partea frontala pare sa fie mai plata si cu multe accente de crompe grile, in timp ce farurile sunt echipate cu lumini LED de zi si plasate jos. Din profil, linia este mai pronuntata. Modelul din imagine are usile din spate mai lungi, din cauza ampatamentului mai mare din China.

VW a decis sa introduca teava de esapament dubla, cromata, integrata in bara spate, luand forma si ideea de pe modelele noi de Mercedes. Stopurile sunt familiare, iar pe portbagaj se vede un mic profil de spoiler care a ramas de la B6 incoace.

In interior, este o imagine clasica de la VAG insa pare un volan diferit si un ecran mai mare pentru sistemul de multimedia, alaturi de accente de crom care prind la marketing, insa care pe cei cu gusturi mai simple si mai sofisticate ii pot deranja.



Viitoarea generatie de Passat, spionata fara camuflaj