Stiri Auto

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat!

Un comunicat emis de reprezentantii Spitalului Elias din Bucuresti anunta agravarea starii pacientului Mario Iorgulescu in ultimele 12 ore.

"Referitor la starea  pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcţiilor vitale.

Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanţul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenţiei chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid şi mezenter distal

cu ischemie secundară de sigmoid şi ileon distal

2.Contuzie pulmonară bilaterală severă

3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală şi rezecţiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite şi tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potenţial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.

Purtător de cuvânt,

Dr. Silvius Negoiţă."



Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat!