Stiri Auto

Promotie la anvelopele all season de la Anveloshop

Toamna se numara ofertele la anvelopele all seson, iar Anveloshop - magazinul online de pneuri pe care noi il recomandam atat pentru preturi, cat si pentru profesionalism - ofera promotii la toata gama acestei categorii. 

Anvelopele all season combina avantajele pneurilor de vara cu cele ale pneurilor de iarna. De aceea, anvelopele all season asigura o conducere in siguranta pe toata durata unui an, de la conditiile de vreme calduroasa si uscata, pana la carosabilul umed, dar si pe drumurile de iarna, pline de zapada si gheata. 

Profilul versatil al acestor anvelope se datoreaza benzii de rulare speciale, dar si amestecului de cauciuc din care sunt fabricate.

Specialistii Anveloshop va pot oferi detalii cuprinzatoare despre alegerea acestor anvelope autorizate de lege pentru rularea inclusiv in sezonul de iarna.

Preturile anvelopelor all season sunt atractive si, in plus, ofera o economie de bani si spatiu importanta prin insusi faptul ca nu trebuie sa detii doua seturi diferite de cauciucuri in fiecare an, unul de vara si altul de iarna.

Promotia este valabila intre 1 si 7 octombrie. Vezi aici oferta promotionala pentru pneurile all season. 



Promotie la anvelopele all season de la Anveloshop