Stiri Auto

Promotie anvelope Goodyear- Dunlop – Voucher cadou de pana la 300RON

Sursă foto: anveloshop.ro

AnveloShop iti aduce o promotie de primavara la anvelopele de vara din gama  Goodyear-Dunlop . Pentru a te inscrie in promotie comanda  4 anvelope din gama Goodyear sau Dunlop si veti primi cadou  vouchere Sodexo  in valoare de pana la 300 lei , in functie diametrul anvelopei .

Anvelopele acceptate trebuie sa fie anvelope de vara, marca Goodyear sau Dunlop, pentru masini de tip autoturism, 4x4 sau SUV.

In cadrul promotiei exista 2 tipuri de vouchere cadou care se pot obtine .

  • Voucher cadou in valoare de 50 de lei . Acesta se obtine la achizitia a 4 anvelope  Dunlop sau Goodyear  care au un diametru de 16 inch , sau mai mic de 16 inch.
  • Voucher cadou in valoare de 300 de lei . Acesta se obtine la achizitia a 4 anvelope Dunlop sau Goodyear  care au un diametru de 17 inch sau mai mare.

Conditiile de inscriere in promotie

In primul rand promotia este  o colaborare intre magazinul Anveloshop si producatorii de anvelope Goodyear si Dunlop. Voucherele cadou sunt oferite de cei 2 producatori si nu de catre AnveloSHOP.

Dupa achizitionarea anvelopelor se va emite o factura fiscala de care aveti nevoie pentru a va inscrie in promotie .

Dupa ce ati primit factura fiscala accesati unul din cele 2 siteuri de mai jos .

Pe una din aceste 2 pagini completati datele dumneavoastra personale si completati datele din factura . Totodata veti avea nevoie sa urcati factura pe acest site . Aceasta trebuie sa fie lizibila .

Asigurati-va ca pe factura este perfect vizibil :

-Brandul ( Dunlop sau Goodyear)

-Dimensiunea anvelopelor  ( sub sau peste 16 inch )

-Numarul de anvelope achizitionate (minim )

-Data facturarii ( intre 1-30 aprilie )

-Numele cumparatorului

In campanie se pot scrie persoane fizice sau jurdicie . Persoanele jurdice pot participa in promotie in limita a 4 anvelope ( un singur voucher ) .

Pentru informatii de orice natura referitor la promotie sunati la numerele de telefon 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33

Puteti accesa aici promotia la anvelope GoodYear si anvelope Dunlop

Despre Goodyear-Dunlop

Concernul Dunlop-Goodyear este unul dintre cei mai importanti producatori de anvelope pentru turisme, camioane si utilaje agro-industriale din lume, acestia ocupand locul al 3lea pe plan global. Anvelopele produse de acestia au un istoric bogat, de peste 100 de ani, fiind recunoscute de orice sofer pentru calitatea lor superioara, pentru performantele excelente oferite si pentru increderea pe care o ofera. Profitati de reducere si achizitionat un set de cauciucuri cu jante aliaj pentru sezonul de vara.



Promotie anvelope Goodyear- Dunlop – Voucher cadou de pana la 300RON