Stiri Auto

Galerie Foto si Video cu noul Volkswagen Golf 7

La 36 ani distanta de când Volkwagen lansa prima masina de familie compacta, constructorul german a lansat la Berlin noul model Golf 7. Apasati aici pentru a vedea o galerie foto cu noul Golf 7.

Desi ofera mai mult spatiu pasagerilor decât modelele anterioare, prin prisma tehnologiei folosite Golf 7 are o masa cu aproape 100 de kilograme mai mica si este extrem de rentabil la consumul de carburant.

Printre elementele de siguranta care echipeaza modelul Golf 7 se numara sistemul multi-collision care permite frânarea automata a autovehiculului dupa un impact, reducând astfel sansele unei a doua coliziuni.

De asemenea noul Golf 7 vine echipat si cu inovatorul sistem PreCrash, testat deja de cei de la Volkswagen pe modelul Touareg, care detecteaza posibilitatea unui accident si ia o serie de masuri pentru siguranta pasagerilor.

Date tehnice

Golf 7 are o lungime de 4.255 mm fiind cu 56 de mm mai lung decât modelul anterior. Este de asemenea mai lat cu 13 mm, iar garda la sol este cu 28 mai joasa.

Dupa cum precizam si anterior, spatiul interior este mult mai generos decât la modelul anterior. Spre exemplu soferii mai înalti vor putea avea de acum înainte o pozitie mult mai confortabila la volan dupa ce scaunele au fost mutate cu 20 mm mai în spate.

Pentru cei care au calatoresc mult portul bagajelor nu mai constituie un stres, dupa ce compartimentul dedicat acestora a fost extins cu 30 de litri ajungând la un total de 380 de litri.

Motorizarea

În ceea ce priveste motorizare noului Golf 7, acesta va fi propulsat de noile motoare Volkswagen pe benzina si diesel, acestea având încorporat sitemele stop-start si cel de regenerare a energiei.

Doritorii vor avea de ales între un motor pe benzina cu o capacitate de 1.2 litri cu 85 de cai putere, al carui consum mediu nu depaseste 4.9 litri la suta de kilometri, un altul de 1.4 litri cu 140 de cai putere, si alte doua variante pe motorina. Primul diesel este 1.6 TDI cu 105 cai putere si un consum mediu de 3.8 litri la suta de kilometri, iar al doilea este de 2.0 TDI cu 150 de cai putere si un consum mediu de 4.1 litri la suta de kilometri.

Noul Golf 7 va putea fi achizitionat începând cu luna ianuarie a anului urmator, dupa ce în aceasta toamna va avea loc prezentarea oficiala la Salonul Auto de la Paris.

Vedeti mai jos doua fisiere video cu modelul Volkswagen Golf 7:



Galerie Foto si Video cu noul Volkswagen Golf 7