Stiri Auto

Filmarile la Fast & Furious 7 amanate de moartea lui Paul Walker. Pelicula nu va fi insa abandonta

Fanii seriei americane Fast & Furious au primit, duminica, o grea lovitura prin disparitia tragica a actorului Paul Walker, cel care interpreta rolul agentului FBI Brian O'Conner.

Echipa de productie ar fi trebuit sa revina in Atlanta la inceputul acestei saptamani pentru a continua filmarile pentru partea a 7-a din Fast & Furious, insa dupa moartea lui Walker studiourile Universal au decis suspendarea temporara a activitatii.

Regizorul James Wan si sefii de la Universal trebuie sa ia o decizie in ceea ce priveste rescrierea scenariului si maniera in care vor proceda pentru a respecta disparitia lui Walker.

Tragica plecare dintre noi a indragitului actor american in varsta de 40 ani a produs o imensa unda de soc la Hollywood, cei mai afectati fiind evident colegii de platou Vin Diesel si Dwayne Johnson.

Fast 7 urmeaza sa apara pe marile ecrane la 11 iulie, iar producatorii iau in calcul rescrierea scenariului astfel incat Brian O'Conner sa iasa din film in urma unui accident similar celui petrecut in viata reala.

Surse din interiorul echipei de productie au afirmat in presa americana de specialitate ca mare parte din Fast 7 a fost filmat si ca in luna ianuarie actorii urmau sa se deplaseze in Abu Dhabi pentru a trage alte cateva scene.

Fast & Furious 6, ultimul film din celebra serie, a adus in 2013 incasari de 788 milioane de dolari, fiind cea mai de succes parte din cele sase. Prin comparatie, Fast & Furious: Tokyo Drift (2006) in care nu a jucat deloc Paul Walker a adus cele mai putine incasari in box office.



Filmarile la Fast & Furious 7 amanate de moartea lui Paul Walker. Pelicula nu va fi insa abandonta