Stiri Auto

De unde sa cumperi jante pentru masina ta?

O masina echipata cu jante de calitate schimba radical look-ul acesteia, fie ca e vorba de Dacia Logan sau de o masina premium. Este cunoscut faptul ca jantele acopera aproximativ 25% din suprafata unui autoturism privit din lateral. Acest lucru arata cat de importante sunt jantele in aspectul general al unei masini.

Exista 4  categorii de jante:
–    jante originale (jante cu care este echipata masina atunci cand iese de pe poarta producatorului. Este prima echipare si indeplineste toate standardele de performanta).
–    jante after-market omologate (pot inlocui pe cele de la prima echipare a masinii).
–    jante after-market neomologate (fara standard de calitate).
–    jante contrafacute.

Este foarte importanta achizitionarea unor jante noi de cea mai buna calitate. Jantele contrafacute pot avea defecte dimensionale, de sudura si pot periclita siguranta circulatiei. Inainte de a comanda dintr-un magazin online, este insa important sa ne asiguram ca produsele sunt noi, pot fi livrate in timp util si sunt insotite de un certificat de garantie. Dupa o scurta evaluare a magazinelor online din Romania, ne atrage atentia o oferta de jante din partea unui magazin online de incredere: 10% discount din pretul afisat pe site, la jante ALCAR si la jante MAK + 2 ani garantie de la data facturarii. Comanda se poate face online, accesand www.anveloshop.ro sau prin apel telefonic, la numerele 0721.00.22.33; 0734.99.55.40.

Jante ALCAR
Grupul ALCAR este Numarul 1 in Europa in ceea ce priveste sectorul aftermarket de jante din aliaj usor si otel. ALCAR este un grup industrial si comercial activ la nivel international, care isi concentreaza strategia in directia vanzarii en-gross si a fabricarii de jante din otel si din aliaj. Grupul ALCAR este, de aemenea, liderul de piata in sectorul auto aftermarket din Europa. Companiile din cadrul Grupului ALCAR se definesc prin designul inovator, tehnologie de productie de ultima ora si logistica orientata catre servicii.

Jantele ALCAR comercializate de AnveloSHOP sunt ,,Made in Germany”, grupul bazandu-se pe calitatea produselor sale care acopera toate grupurile tinta. Portofoliul de jante ALCAR acopera o gama completa pentru automobile, autovehicule off-road si comerciale usoare si include sute de modele de jante cu aproximativ 1.800 de numere de produs si milioane de aplicatii.

Grupul ALCAR ofera jante din aliaj si otel sub urmatoarele marci:
Jante AEZ - DESIGN. CALITATE. LIFESTYLE.
Jante DOTZ - TENDINTE. TUNING. CUSTOM.
Jante DEZENT - TANAR. MODERN. PREZENTa DECENTa.
Jante ENZO - POPULAR. PUTERNIC. ORIENTAT CaTRE COSTURI.
Jante KFZ – Jante din otel convinge prin calitatea similara jantelor OEM si cel mai mare nivel de disponibilitate.

Jante MAK
Brandul MAK apartine unei companii italiene de prestigiu. Compania MAK, infiintata in 1990, este in prezent unul dintre liderii de piata pe segmentul jantelor. La baza succesului inregistrat pe piata de jante aliaj, stau doua principii fundamentale MAK: flexibilitate si stil.

Tehnologia avansata folosita de MAK a contribuit la productia de jante de cea mai buna calitate. Jantele aliaj sunt recomandate tuturor posesorilor de autoturisme care vor sa isi personalizeze masina intr-un mod autentic.

Cum comanzi jante online? Simplu, rapid si in siguranta!

Tot ce trebuie sa faceti pentru a efectua o comanda in magazinul  online este sa selectati configuratorul de jante dori (MAK sau ALCAR), alegeti janta potrivita pentru masina dumneavoastra si continuati cu completarea formularului de comanda. In momentul in care trimiteti comanda, operatorii magazinului online o vor analiza si va vor contacta telefonic pentru a confirma comanda plasata.

Pentru mai multe detalii, vezi intreaga oferta de jante a magazinului online de anvelope si jante AnveloSHOP.ro .



De unde sa cumperi jante pentru masina ta?