Stiri Auto

Cum sa cumperi cel mai eficient anvelope pentru noul sezon

Vara, cu temperaturile ei ridicate si vremea insorita este din pacate, pe sfarsite. Odata cu terminrea verii, se termina si sezonul concediilor pe litoral si incep grijile pregatirilor pentru noul sezon rece. O pregatire importanta pe care trebuie sa o faca orice sofer o reprezinta o revizie a masinii, pentru a o pregati de noile temperaturi scazute si conditii meteo dificile. O etapa ce face parte din aceasta pregatire o reprezinta montajul de anvelope iarna potrivite pentru noile conditii meteo. Montajul acestora este unul obligatoriu, prin urmare este necesar sa le montati indiferent de preferinte.

Majoritatea soferilor amana aceste pregatiri pana in ultimul moment, iar astfel se creeaza acea panica inainte de prima ninsoare, cand se cauta cu frenezie anvelope iarna in stoc, la pret redus si cu livrare imediata. Pentru a evita astfel de situatii, se recomanda sa cautati din timp un set de cauciucuri auto de iarna pe care sa le achizitionati, pentru a le avea pregatite daca starea meteo se inrautateste si apar precipitatii. Cumparand pneuri de iarna din timp, evitati agitatia de moment cand curieratele sunt blocate cu sute de cerinte iar comenzile tind sa intarzie. De asemenea, vulcanizarile nu pot face fata valului ridicat de soferi.

Cea mai avantajoasa oferta pentru noul sezon o reprezinta achizitia de anvelope online. Avantajele acestei practici in comparatie cu vechea metoda de achizitionare de la un magazin auto clasic sunt nenumarate.

  1. Nu trebuie sa va de plasati pentru a analiza gama de modele puse la vanzare. Puteti sa le analizati de la birou, fara sa fie nevoie va luati ore libere. Un alt avantaj in acest caz il reprezinta faptul ca nu sunteti limitati de un inventar fizic si aveti un stoc foarte ridicat de profile de pneuri din care puteti alege
  2. Aveti diferite modalitati de a plati. Daca sunteti in pana de bani, aveti optiunea de a cumpara in rate online sau puteti plati cu cardul intreaga suma. Daca platiti online, puteti opta pentru livrarea pneurilor direct la un centru de vulcanizare si sa va duceti doar sa le montati acolo. Aveti desigur optiunea de a plati ramburs sau prin OP, cum va este mai convenabil.
  3. Beneficiati de garantie 2 ani si certificat de conformitate. Toate anvelopele vandute sunt garantate de producator, pentru orice eventuala defectiune puteti primii bani inapoi sau o alta anvelopa noua la schimb. Nu va faceti griji pentru acest aspect.

Prin urmare, exista o serie de avantaje in achizitia de anvelope online. Profitati de promotie anvelope iarna si cumparati-va un set pentru a fi pregatiti de venirea noilor temperaturi. Nu amanati acest aspect pana in ultima clipa, pentru ca veti avea de asteptat mai mult si veti gasi anvelope mai scumpe.



Cum sa cumperi cel mai eficient anvelope pentru noul sezon