Stiri Auto

Cum a ajuns in masina mortii Paul Walker alias Brian O'Conner din Fast & Furious

Paul Walker, actorul conoscut pentru rolul lui Brian O'Conner din Fast & Furious,nu ar fi trebuit sa fie niciodata in masina Porsche Carrera condusa de un prieten care a comis accidentul mortal. Actorul s-a urcat pe locul pasagerului dintr-o simpla intamplare si a intors masina din drumul spre garaj intr-un tur ce avea sa fie ultimul.

Paul se afla duminica la un eveniment caritabol condus de Roger Rodas, un prieten de-al sau care se ocupa de un magazin de masini de lux. Paul era si el actionar in cadrul  magazinului.

Martorii povestesc ca Paul a ajuns la eveniment atunci cand Rodas isi supraveghea angajatii care incercau sa duca in garaj un Porsche Carrera al carui motor se tot oprea. Rodas s-a enervat si s-a suit el la volan pentru a termina ceea ce oamenii sai nu puteau.

Vazadu-l pe prietenul sau urcat la volan, Paul i-a spus ca nu condusese pana atunci niciodata acel Porsche si s-a suit in dreapta. Amandoi au cazut rapid de acord sa faca un tur de 20 de minute, inainte de a intra cu masina in garaj.

Accidentul mortal s-a intamplat la intoarcere, cu nici 500 de metri inainte de garajul de la care plecasera.

Prietenul cel mai bun din copilarie al lui Paul, Nute, a ajuns printre primii la locul accidentului. A luat un extinctor si a incercat din toate puterile sa stinga focul, chiar daca asa cum a spus ulterior ambii barbati pareau deja morti.

Au sosit destul de rapid si pompierii care au incercat sa il dea pe Nate la o parte, insa acesta nu a vrut si a protestat lovindu-l pe unul dintre pompieri. Nute a fost arestat, dar apoi a fost eliberat cand autoritatile si-au dat seama de situatie.



Cum a ajuns in masina mortii Paul Walker alias Brian O'Conner din Fast & Furious