Stiri Auto

Cele mai recomandate anvelope de iarna dupa testele expertilor

Anvelopele de iarna trebuie sa poata face fata unei game largi de conditii specifice sezonului rece, cum ar fi zapada, gheata, noroi sau apa si temperaturi scazute. Astfel, sunt multe lucruri cu care trebuie sa va confruntati cand conduceti iarna! Cum reusesc diferiti producatori sa proiecteze anvelope pentru acest anotimp dificil? Expertii au analizat exact acest lucru, concentrandu-se pe cele mai importante aspecte de luat in considerare in sezonul rece.

Lista de anvelope inclusa in acest articol este alcatuita din profilurile care s-au clasat cel mai des in top 5 anvelope din 7 teste efectuate de publicatii de specialitate, de renume, precum AutoBild, ADAC, AutoMotorSport, TUV SUD si TCS. Pentru a afla mai multe despre anvelopele testate si rezultatele finale, va rugam sa vizitati testanvelope.ro.

Daca sunteti grabiti pentru un set de anvelope, AnvelopeMAG.ro va oferta online o oferta larga de anvelope de iarna, anvelope all season, jante din aliaj, jante din aliaj si jante hibride. Toate acestea beneficiaza de livrare rapida si gratuita in toata tara (in cazul anvelopelor, de la minim doua bucati comandate). Alegeti din timp si profitati astfel de diversele promotii de sezon care va pot aduce vouchere de combustibil, precum si alte cadouri.

Anvelope de iarna MICHELIN ALPIN 6

Michelin Alpine 6 este ultima versiune de cauciuc de iarna a uneia dintre cele mai populare colectii de anvelope pentru sezonul rece. Binecunoscutul producator francez a demonstrat inca o data un mare simt si intelegere a nevoilor soferilor, creand un model original, competitiv si sigur pentru drumurile acoperite de zapada si noroi.

Constructia moderna si directionala a benzii de rulare ramane un exemplu de eficienta chiar si in cele mai dificile conditii de iarna. Sistemul original de caneluri si blocurile de banda de rulare cu strat dublu asigura una dintre cele mai scurte distante de franare pe zapada; distante de franare cu pana la 5,4 metri mai scurte decat modelele standard ale concurentei. Acest lucru are un impact real asupra sigurantei soferului si a pasagerilor si reprezinta o diferenta vizibila care va va ajuta sa iesiti dintr-o situatie potential periculoasa.

Anvelope de iarna BRIDGESTONE BLIZZAK LM005

Bridgestone Blizzak LM005 este o anvelopa de iarna cu o aderenta remarcabila. Designul avansat ofera un control total in timpul condusului, dar si o franare extrem de eficienta, chiar si atunci cand exista apa pe sosea. Tractiunea excelenta si controlul total al masinii sunt caracteristicile anvelopelor de calitate premium ale renumitului brand japonez. Seria Blizzak este anvelopa ideala pentru iernile europene. Acestea sunt perfecte atat pentru inghet de lunga durata, cat si pentru ploaia rece. Totul datorita compusului de cauciuc de ultima generatie numit Nano Pro-tech. Specialistii de la compania japoneza au gasit o modalitate inovatoare de a distribui particulele de siliciu, in timp ce tehnologia nano-selectiva asigura o franare si o manevrabilitate mai bune.

Anvelope de iarna VREDESTEIN WINTRAC

Vredestein Wintrac este o anvelopa de iarna premium, conceputa pentru masini mai grele si mai puternice. Modelul a fost creat ca raspuns la schimbarile climatice, care devin mai blande in fiecare an, iar drumurile sunt mai des ploioase decat cu adevarat inzapezite. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca anvelopele si-au pierdut proprietatile de iarna si eficienta.

Pneuri de iarna CONTINENTAL WINTERCONTACT TS 870

Continental WinterContact TS 870 este o anvelopa de iarna de referinta, in special pe zapada, de la producatorul german, renumit pentru crearea unor produse premium in care au incredere nu doar expertii, ci si soferii din intreaga lume. Versiunea TS 870 este succesorul direct al foarte apreciatului TS 860. In comparatie cu excelentul sau predecesor, au fost imbunatatiti parametri precum: distanta de franare pe gheata - redusa cu 5%, aderenta pe zapada - imbunatatita cu 5%, durabilitatea imbunatatita - kilometraj mai mare cu 7% si rezistenta la rulare mai mica - consum de combustibil mai mic cu 4%.

Anvelopa de iarna KLEBER KRISALP HP3

Kleber Krisalp HP3 este o versiune imbunatatita a anvelopei Kleber Krisalp HP2. Sunteti in cautarea unei anvelope de iarna care combina performante bune si siguranta la un pret rezonabil? Anvelopa Kleber Krisalp HP3 face exact acest lucru. Lamele numeroase, dispuse in mod optim, garanteaza o conducere sigura pe suprafetele inzapezite.

Kleber este o marca cu capital francez care apartine grupului Michelin, unul dintre cei mai mari producatori de anvelope din lume. Compania comercializeaza anvelope pentru o gama larga de vehicule, iar calitatea ridicata a produselor Kleber este evidentiata de faptul ca acestea sunt folosite ca piese originale de catre producatori auto precum Renault.

Anvelope de iarna DUNLOP WINTER SPORT 5

Dunlop Winter Sport 5 este noua editie a Dunlop Winter Sport 4D, care este instalata ca dotare originala pe Mercedes C-Class si care a obtinut rezultate excelente in testele profesionale de anvelope.

Cum a fost posibil acest lucru? Dunlop Winter Sport 5 are un model mai inovator al benzii de rulare, este mai usoara si este fabricata din materiale de ultima generatie. Eficacitatea tuturor acestor elemente a fost confirmata de numeroasele teste efectuate de producator inainte de lansarea anvelopei. Una dintre cele mai importante caracteristici ale anvelopei Dunlop Winter Sport 5, care este o necesitate pentru posesorii de masini sport, este greutatea redusa. Prin urmare, anvelopa necesita mai putina energie in miscare, iar masina dumneavoastra consuma mai putin combustibil.



Cele mai recomandate anvelope de iarna dupa testele expertilor