Stiri Auto

Campionul României la drift face senzație și în Bulgaria

Campionul primei ediții oficiale a Campionatului Național de Drift din țara noastră, Stefan Stefanov, este foarte aproape de a cuceri titlul și la Sud de Dunăre, chiar sub steagul unei echipe românești.

În vârstă de 26 de ani, pilotul originar din Dobric Bulgaria, concurează de anul acesta pentru Rampage Drift Team, o echipă românească de drift, acolo unde îl are coleg pe Vlad Stănescu, locul 4 în actualul sezon din Campionatul Național de Drift.

După ce anul trecut s-a impus în România, câștigând titlul de campion în ultima rundă, pe aeroportul din Iași, Stefanov nu a mai avut aceeași evoluție în actualul sezon, însă a impresionat în țara sa natală.

Bulgarul tocmai a câștigat etapa organizată la Sliven și este lider în campionatul de la sud de Dunăre cu numai o cursă înainte de final, fiind marele favorit să câștige titlul.

Între timp, colegul său de echipă, Vlad Stănescu, se pregătește să ia startul la două evenimente în acest weekend, acolo unde va face demonstrații de drift cu mașina sa de 600 de cai putere.

Vineri și sâmbătă va fi prezent la Craiova Super Rally, eveniment organizat în centrul Băniei, în timp ce duminică va lua startul la Bucovăț Hillclimb Challenge, una dintre cursele de tradiție din sportul oltean.



Campionul României la drift face senzație și în Bulgaria