Stiri Auto

Accidentul lui Paul Walker: Presa americana a prins-o razand pe prietena sa si sustine ca familia acopera moartea

Presa americana a publicat sambata un articol cu imagini in care afirma ca "fara urma de indoiala moartea lui Paul Walker a fost inscenata si este acoperita de familie". Americanii vin cu imagini in care prietena lui Walker rade cu gura pana la urechi dupa moartea lui Walker, inainte sa ia grimasa suparata la scurt timp dupa venirea presei. De asemenea se aduc dovezi ca  fumul incendiului este doar un efect de Holywood, si nu unul real de masina care arde.

Textul si imaginile au fost publicate de siteul nodsinfo.com. "Mint toti. Paul Walker nu a murit. Nici Roger Rodas. Amandoi traiesc si sunt bine, iar rudele lor o stiu, asa cum se vede din comportamentul si expresiile faciale. S-a stabilit ca rudele lui Paul Walker sunt implicate intr-o inscenare, o inscenare a mortii actorului. Va aratam ca accidentul este o inscenare si nu a fost unul real. A fost un incendiu creat de niste persoane, iar masina a fost asezata intr-o pozitie pentru a fi incinerata. Fara Walker si Rodas inauntru".

"Nimeni nu ii judeca pe acesti oameni. Walker si prietena sa erau un cuplu rar pentru celebritati. Insa se pune problema daca moartea a fost una reala sau nu si care sunt consecintele in fata oamenilor din intreaga lume in urma acestei inscenari".

"Farsa a fost pusa la cale de intreaga echipa din The Fast and The Furious, alaturi de Universal Studios".

"Incendiul a fost regizat de persoane de la Hollywood pentru a mari enorm vanzarile ce vor urma din filmul The Fast and The Furious atat la cinema, cat si pe DVD", mai scriu americanii de la nodsinfo.com, care ii acuza si pe cei de la postul tv ABC de un amestec in aceasta manipulare.

Se aduce in discutie si filmarea video de la fata locului dupa accident, realizata dintr-un BMW rar, Laguna Seca M3. Acest model este detinut si de Jim Torp, nimeni altul decat agentul lui Walker. Ciudat din imaginile video este ca masina este aproape arsa, iar Pompierii nu sunt acolo desi s-a spus ca echipajele au venit la trei minute distanta. Ciudat este ca persoana din BMW-ul albastru nu a mai filmat nimic si nici o alta filmare de la fata locului nu a mai fost facuta publica. De asemenea, ciudat este si traficul scazut spre inexistent din acea zona, asa cum reiese din imaginile video.

Insa, Paul Walker a fost declarat mort la scurt timp dupa accidentul de pe 30 noiembrie, politia identificandu-l pe baza amprentei dentare.

Mai jos sunt si imaginile:

Prima o infatiseaza pe prietena lui Walker la putin timp dupa accident, razand cu un prieten apropiat. In presa cei doi au aparut in aceeasi incadrare, insa foarte tristi.

A doua imagine este tot cu cei doi, fara sa stie ca sunt fotografiati peste gard. Rad ambii.

In imaginile de mai jos, cei de la nodsinfo.com afirma ca masina a fost aprinsa artificial, in aer vazandu-se un fum alb care este caracteristic unor incendii normale, ci doar in cele artificiale. De asemenea, ei spun ca in jurul masinii au fost mai multi tehnicieni specializati in pirotehnie, precum si o camera video montata pe trepied, care a filmat tot.



Accidentul lui Paul Walker: Presa americana a prins-o razand pe prietena sa si sustine ca familia acopera moartea