Stiri Auto

100 de lei voucher la anvelope de vara Goodyear si Dunlop la AnveloSHOP!

Profita acum de voucherele de 100 de lei oferite la anvelopele de vara Dunlop si Goodyear! Un set de patru anvelope de vara pentru autoturisme sau SUVuri din gamele Dunlop sau Goodyear iti aduce garantat un voucher de 100 de lei. 

?

Campania este destinata in mod exclusiv persoanelor fizice.

In plus, cu aceasta ocazie, AnveloSHOP a pregatit preturi imbatabile la o gama foarte larga de anvelope de vara. Recomandarile noastre sunt:

• Goodyear EfficientGrip Performance 195/65R15 91H

• Dunlop Sport BluResponse 195/65R15 91H

• Dunlop Sport BluResponse 205/55R16 91W

• Dunlop Sport Maxx RT 205/55R16 91Y

• Pirelli P7 205/55R16 91V

• Hankook Kinergy Eco K425 185/65R15 88T

• Hankook Kinergy Eco K425 195/65R15 91H

• Hankook Kinergy Eco K425 205/55R16 91V

Preturi incepand de la 187 lei. Date de fabricatie recente. 

Vezi oferta detaliata pe AnveloSHOP.ro

Si cele mai "grele" anvelope au fost incluse intr-o campanie promotionala pe masura. Cei de la Michelin ofera discounturi incepand cu 90 lei / bucata pentru orice anvelopa de camion Michelin si 130 lei / bucata pentru orice anvelopa de camion Michelin X Works comandata. Vezi mai multe detalii pe AnveloSHOP.ro.

?

Stocurile de jante de aliaj si jante de otel de cea mai buna calitate sunt intr-o continua actualizare la AnvelopoSHOP si AnvelopeMAG:

Daca tii cu adevarat la masina ta, iti recomandam ca anvelopele de vara proaspat achizitionate sa fie montate pe jante de aliaj sau jante de otel de calitate elvetiana.

AnveloSHOP si AnvelopeMAG propun o gama extrem de variata de jante la preturi foarte accesibile. Puteti gasi in oferta jante de la producatori celebri, precum OZ Racing, MSW, Dezent, DOTZ, AEZ, MAK sau Brock. Aceste branduri sunt in special recunoscute pentru designul lor extrem de atragator si pentru calitatea materialelor din care sunt fabricate.

Si jantele de otel pot avea la randul lor un aspect placut daca sunt completate de un set de capace pentru jante de calitate.

Recomandarea noastra pentru acest sezon de vara sunt cea mai noua aditie in oferta, jantele O.Z. Racing si MSW. Aceste jante de aliaj de inalta calitate sunt recunoscute la nivel global pentru calitatea lor superioara si pentru designul lor exceptional, oferind autoturismelor pe care sunt montate un aspect de invidiat.

Pentru mai multe detalii, consultati gama completa de jante disponibila pe siteul AnvelopeMAG.

Clientii AnveloSHOP beneficiaza garantat de:

Transport gratuit oriunde in tara, prin curierat rapid, in 24, maxim 48 de ore.

- Trei ani garantie la anvelope si doi ani garantie la jante din momentul facturarii.

- Banii inapoi in maxim 14 zile.

- Consultanta telefonica gratuita din partea unei echipe specializate si profesioniste.



100 de lei voucher la anvelope de vara Goodyear si Dunlop la AnveloSHOP!