Motociclism

Nu se mai termina problemele lui Marc Marquez. Acum vede din nou dublu

Sursă foto: https://twitter.com/motoralia_es/

Multiplul campion mondial a ratat prezenta in Marele Premiu al Indoneziei dupa o cazatura urata in sesiunea de warm-up dinaintea cursei de duminica.

Marquez a pierdut controlul motocicletei sale Honda la aproape 200 km/h si a fost aruncat aproximativ 15 metri in aer.

Spaniolul a aterizat direct pe umar, impactul cu solul fiind unul extrem de violent.

Comentatorul televiziunii britanice BT Sport avea sa declare in direct ca e cea mai violenta cazatura pe care a vazut-o in 25 de ani pe care i-a acoperit in Motomondialul de viteza.

Declarat inapt sa ia startul in cursa de la Mandalika, Marc Marquez s-a intors in Spania, dar problemele sale sunt departe de a fi luat sfarsit.

In timpul cazaturii un nerv ocular i-a fost afectat, astfel ca spaniolul in varsta de 29 de ani se confrunta de atunci cu diplopie, adica vede dublu in fata ochilor.

"Se pare ca experimentez un deja vu. In timpul calatoriei inapoi in Spania am inceput sa am probleme cu vederea si am decis sa-l vizitez pe Dr. Sanchez Dalmau, acesta confirmand ca am un nou episod de diplopie.

"Din fericire este mai putin sever decat cel provocat de accidentul de la finalul anului trecut. Acum e timpul sa ma odihnesc si sa astept sa vad cum va evolua", a scris Marquez pe contul sau de Twitter.

In pofida celor opt titluri mondiale cucerite in Motomondial, sase dintre acestea la MotoGP, Marquez se dovedeste unul dintre cei mai ghinionisti piloti din paddock, fiind implicat de-a lungul carierei in cazaturi dintre cele mai violente.



Nu se mai termina problemele lui Marc Marquez. Acum vede din nou dublu