Formula 1

Vettel ramane prudent in privinta titlului mondial

Desi este primul pilot care a legat doua victorii consecutive în 2012, Singapore si Japonia, Sebastian Vettel este mai degraba rezervat când vine vorba de sansele sale la titlul mondial.

”Evident am facut un pas important, dar mai este mult pâna la finalul sezonului. Nu stiu ce s-a întâmplat astazi, dar la Spa Fernando a fost ghinionist. Nu te astepti ca astfel de lucruri sa ti se întâmple si tie, dar niciodata nu se stie. Mai este mult pâna la capatul campionatului”, a spus Vettel dupa victoria de la Suzuka.

Cu acest al treilea succes în patru ani dupa al patrulea pole position consecutiv, Vettel se poate considera unul de-al casei în Tara Soarelui Rasare. În niciun alt loc nu a izbutit mai multe victorii.

În ceea ce priveste materialul de concurs pe care l-a avut la dispozitie, Vettel a declarat ca totul a functionat perfect.

”Nu cred ca se putea mai bine de atât. Am avut la dispozitie masina perfecta si m-am bucurat de fiecare tur parcurs”, a mai spus Vettel.

Numarul unu de la Red Bull s-a apropiat la doar 4 puncte de Fernando Alonso în clasamentul general cu 5 curse ramase de disputat pâna la finalul sezonului.



Vettel ramane prudent in privinta titlului mondial