Formula 1

Vesti ingrijoratoare despre starea lui Michael Schumacher

Luca Di Montezemolo, fostul patron al Scuderiei Ferrari, a pus pe jar comunitatea fanilor lui Michael Schumacher prin cateva declaratii ingrijoratoare pe care le-a facut in presa britanica.

"Am mereu vesti despre Michael Schumacher, dar din pacate de aceasta data nu sunt bune", a spus Di Montezemolo pentru express.co.uk.

El nu a detaliat, insa a mai spus: "A fost cel mai bun pilot din istoria Ferrari  si n-a avut decat un singur accident, in 1999, nu din cauza lui. Apoi un accident la schi i-a ruinat viata", a adaugat miliardarul italian.

Despre accidentul suferit in decembrie 2013, Montezemolo a declarat: "Nu a fost vina lui. Stiu ca era foarte atent atunci cand schia. Atunci cand iesea in afara pistei era la fel, atent. Insa, mai mult decat oricat, in general la schi era atent".

Michael Schumacher se afla sub tratament la vila sa de langa lacul Geneva, unde sotia fostului campion mondial de Formula 1 a amenajat o adevarat clinica particulara, cu nu mai putin de 15 medici care supravegheaza starea germanului.

Costurile pentru familia Schumacher se ridica la aproape 200.000 de euro pe saptamana.

Schumacher a suferit un accident la schi in Alpii francezi pe 29 decembrie 2013, a fost in coma indusa mai multe luni in spitalul din Grenoble, dupa care a fost transportat la Lausanne.

Zvonurile neconfirmare sunt ca se afla intr-o stare vegetativa pesistenta. 

[news-116515]



Vesti ingrijoratoare despre starea lui Michael Schumacher