Formula 1

Vesti bune despre Michael Schumacher: ”Da, este constient!”

Sursă foto: https://twitter.com/RadioCandela907/

Michael Schumacher a fost transportat la inceputul acestei saptamani la Paris pentru a urma un tratament cu celule stem la un reputat medic francez.

Desi familia multiplului campion mondial s-a asigurat ca nimeni nu-l va vedea pe Michael Schumacher cum arata la sase ani de la accidentul suferit la schi, o infirmiera din spitalul Georges Pompidou a oferit detalii despre acesta.

Da, este in grija mea. Si pot sa va asigur ca este constient”, a spus asistenta care se ocupa de Michael Schumacher pentru Le Parisien.

Profesorul Philippe Menasche l-a preluat pe Michael Schumacher in cursul dupa-amiezii de luni, presa locala relatand ca de atunci pavilionul in care se afla internat fostul pilot de Formula 1 s-a transformat intr-un adevarat buncar.

Zece agenti privati de securitate asigura perimetrul in jurul salonului in care se afla Schumacher.

Sapte titluri mondiale a cucerit Michael Schumacher, doua cu Benetton in 1994 si 1995, respectiv alte cinci la rand cu Ferrari intre 2000 si 2004.

Schumacher este liderul la victorii de Grand Prix in Formula 1, cu 91 de succese.Vesti bune despre Michael Schumacher: ”Da, este constient!”