Formula 1

Un nou contract pentru Sainz la Ferrari. Spaniolul e nemultumit cu locul doi in Bahrain

Sursă foto: https://twitter.com/Carlossainz55/

Locul doi ocupat de spaniolul Carlos Sainz jr. in Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului l-a adus pe acesta la un pas de semnarea prelungirii contractului cu Scuderia.

Sainz mai are contract cu Ferrari doar anul acesta, dar cele doua parti au ajuns deja la un numitor comun pentru prelungirea intelegerii.

“Cred ca suntem aproape, foarte aproape. Foarte, foarte aproape. Extrem de aproape, aproape acolo”, a raspuns Sainz dupa ce a fost intrebat cat de aproape este de un nou contract cu Ferrari.

Despre acest subiect a vorbit si Mattia Binotto, principalul de la Ferrari.

“Cred ca am gasit o intelegere. E doar o chestiune sa punem intelegerea pe hartie”, a spus omul care conduce proiectul din F1 al Scuderiei.

Cu toate acestea, Sainz s-a declarat nemultumit de performanta sa in Bahrain, desi a egalat cel mai bun rezultat al carierei, locul doi.

“In toate toate sedintele de antrenamente am fost mult in spate, cel mai mult de cand sunt la Ferrari si de aceea, in pofida locului doi ocupat in cursa, nu sunt pe deplin multumit de acest weekend.

“Ca pilot Ferrari a fost cel mai dificil weekend al meu si asta inseamna ca trebuie sa pun capul in pamant si sa inteleg mai bine masina, unde face diferenta Charles cu stilul sau de pilotaj. Trebuie sa-mi imbunatatesc performanta daca vreau sa lupt pentru victorie”, a mai spus Sainz.

Spaniolul in varsta de 27 de ani a luat startul in 141 de curse in F1 pana acum, fara a obtine vreo victorie sau un pole position.

Sapte clasari pe podium a adunat Sainz pana acum.

Acesta se afla in al doilea sezon alaturi de Ferrari, dupa ce a mai concurat pana acum pentru Toro Rosso, Renault si McLaren.



Un nou contract pentru Sainz la Ferrari. Spaniolul e nemultumit cu locul doi in Bahrain