Formula 1

Starea reala a lui Schumacher dupa trei ani

Sursă foto: twitter.com

In urma cu exact trei ani lumea intreaga era socata de vestea teribilului accident suferit de Michael Schumacher la schi intr-o statiune din Alpii francezi.

Lovit puternic la cap desi purta casca de protectie, Schumacher a fost operat de mai multe ori la spitalul din Grenoble unde a ramas in coma indusa mai multe luni.

Ulterior, cand starea fostului septuplu campion mondial de Formula 1 s-a mai ameliorat, familia lui Schumacher l-a transportat pe acesta la un spital din Lausanne, pentru ca intr-un final acesta sa fie adus la resedinta sa din Elvetia.

Corinna, sotia marelui pilot, a vandut mai multe proprietati si bunuri pentru a transforma propria casa intr-un adevarat centru de ingrijire medicala privat cu medici si asistente 24 de ore din 24 conectati la starea lui Schumacher.

Speculatii

De-a lungul ultimilor trei ani informatiile despre starea reala a lui Michael Schumacher au fost putine. Purtatorul de cuvant al familiei a iesit la anumite intervale oferind detalii seci, dar incurajatoare, iar cei cativa apropiati care l-au vizitat personal au aplicat mai degraba codul tacerii.

Putine certitudini

La final de 2016 s-a vorbit chiar despre existenta unei fotografii care ilustreaza starea reala a lui Schumacher, fotografie pe care un apropiat al pilotului ar incerca sa o valorifice in schimbul unei sume considerabile, un milion de euro. Familia a reactiona vehement si a amenintat cu actionarea in justitie, iar pana la urma si acest subiect s-a racit.

Ultima stire despre starea lui Schumacher vine din partea avocatului familiei, Felix Damn, un om de la care cuvintele au o incarcatura importanta.

Acesta spune ca situatia medicala a fostului pilot este neschimbata: "Nu poate sa mearga, nici macar sa stea in picioare cu ajutorul specialistilor care se ocupa de el".



Starea reala a lui Schumacher dupa trei ani