Formula 1

Sotia lui Schumacher solicita presei sa-i lase familia in pace

Corinna Schumacher, sotia septuplului campion mondial Michael Schumacher, a transmis, marti, un mesaj catre toate institutiile mass-media prezente la spitalul din Grenoble prin care solicita acestora sa-i lase familia in pace si pe medici sa-si faca datoria.

"Este important sa menajam medicii si spitalul pentru a-si putea desfasura activitatea linistiti. Va rog, de asemenea, sa ne lasati familia in pace", a scris Corinna Schumacher intr-un comunicat adresat insitutiilor mass-media.

"Aveti incredere, va rog, in declaratiile medicilor si parasiti clinica. Va rog sa ne sustineti in lupta comuna pentru Michael", a adaugat sotia lui Schumacher.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi pe 29 decembrie. Din informatiile de pana acum, el a ajutat o fetita din grupul sau de prieteni sa se ridice din zapada, in zona cu pietre dintre partii. Plecand mai departe, dupa cativa metri a lovit o piatra cu un schi si a fost 'catapultat' in fata cu capul intr-un bolovan.

Accidentul a avut loc duminica, 29 decembrie, in jurul orelor 11:00. Casca lui s-a rupt in doua, iar dupa sosirea echipajelor de interventie era deja incoerent. El a fost ridicat in aer dupa 15 minute de la producerea accidentului si a ajuns la spitalul din Grenoble in coma, la ora 12.45. Duminica seara a suferit o operatie pe creier, avand un tramatism pe partea dreapta, iar luni seara o a doua interventie pe partea stanga. El se afla inca in coma indusa, starea sa fiind stabila, dar critica.

Echipamentul sau de schi era inchiriat, se pare ca un schi avusese o legatura prea stransa si este investigat de Politie. Schumi a purtat pe casca o camera video pe care a inregistrat totul, iar imaginile si echipamentul GoPro se afla acum in posesia Parchetului local.



Sotia lui Schumacher solicita presei sa-i lase familia in pace